Newsroom

Newsroom

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του 29χρονου

Ο 29χρονος που φέρεται να συμμετείχε στην ένοπλη ληστεία τράπεζας στη Νάουσα Πάρου, κατά την οποία είχε τραυματιστεί θανάσιμα 53χρονος…

Ο 29χρονος που φέρεται να συμμετείχε στην ένοπλη ληστεία τράπεζας στη Νάουσα Πάρου, κατά την οποία είχε τραυματιστεί θανάσιμα 53χρονος οδηγός ταξί οδηγήθηκε σήμερα το μεσημέρι στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών όπου του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Η αστυνομία ανακοίνωσε χτες, αργά το Σάββατο, ότι μετά από εξέταση στο εργαστήριο DNA της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, διαπιστώθηκε ότι το γενετικό υλικό από αντικείμενα των δραστών που βρέθηκαν στο χώρο που πραγματοποιήθηκε η ληστεία, ταυτίζεται με το γενετικό υλικό του 29χρονου προσαχθέντος.

Ο 29χρονος συνελήφθη στο Μοναστηράκι το μεσημέρι του Σαββάτου και όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, εξετάζεται η συμμετοχή του σε τρομοκρατικές οργανώσεις.

Στις 10 Αυγούστου, τρεις άγνωστοι, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους εισήλθαν στο υποκατάστημα της τράπεζας, ενώ ένας τέταρτος συνεργός τους περίμενε έξω. Με την απειλή όπλων αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό και κατά την έξοδο τους από την τράπεζα, ένας από τους δράστες πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 53χρονο, πατέρα ενός παιδιού.