Newsroom

Newsroom

Δημοσιογράφος της ΕΡΤ τρολάρει… φορώντας live μάσκα-αλεξίπτωτο (video)

Μέχρι και στη «νέα» ΕΡΤ δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα γέλια τους...

5145419

Ποιος θα το πίστευε ότι η κυβερνητική παρωδία που συντελείται από χθες με αφορμή τις πελώριες μάσκες που μοιράστηκαν στους μαθητές θα «επέτρεπε» μέχρι και στη νέα ΕΡΤ της εποπτείας Μητσοτάκη να… τρολάρει την κυβέρνηση.

Η δημοσιογράφος της κρατικής τηλεόρασης, Αντζελα Ζούγρα, σε ζωντανή μετάδοση από το δελτίο θέλησε να παρουσιάσει το πρόβλημα που παρουσιάστηκε με τις μάσκες – αλεξίπτωτα. Αυτό που σίγουρα κατάφερε είναι να μας χαρίσει μια ξεκαρδιστική στιγμή που σίγουρα θα γίνει viral.

Ξεκινώντας το ρεπορτάζ της η δημοσιογράφος εξήγησε πως οι μάσκες που μοιράστηκαν στις μικρότερες τάξεις και στο Γυμνάσιο ήταν κανονικού μεγέθους. Συνεχίζοντας όμως με τις μάσκες που μοιράστηκαν στο Λύκειο και που είναι οι γνωστές μάσκες- αλεξίπτωτο, αποφάσισε να φορέσει μία από αυτές…

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, η μάσκα καλύπτει όλο το πρόσωπο της και το σκηνικό προκαλεί πολλά γέλια σε όλους. Πλην των κυβερνώντων..

Λίγο νωρίτερα η Ντόρα Μπακογιάννη με αφορμή τις περιβόητες μάσκες σχολίαζε: «Είναι βέβαιο ότι ήταν μία παταγώδης αποτυχία. Έγινε ένα λάθος στο μέτρημα και στα μεγέθη των μασκών, άλλα διάβαζαν, άλλα κατάλαβαν, ήταν ένα λάθος που πρέπει να διορθωθεί. Είναι βέβαιο ότι κάποιος γραφειοκράτης έκανε λάθος»

Ενώ η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, μιλώντας στην τηλεόραση του  ΣΚΑΙ παραδέχθηκε το πρόβλημα κάνοντας λόγο για αστοχία.

Τρόμος στον αέρα και πάλι: Πάνω από 12 τραυματίες σε πτήση της Qatar Airways μετά από αναταράξεις

aeroplano 1

Τρόμος στον αέρα και πάλι: Πάνω από 12 τραυματίες σε πτήση της Qatar Airways μετά από αναταράξεις

Έξι επιβάτες και έξι μέλη του πληρώματος ανέφεραν τραυματισμούς. «Η ομάδα του αεροδρομίου του Δουβλίνου…

Άγριο επεισόδιο στο Αγρίνιο: Στο νοσοκομείο δύο αστυνομικοί-Τους επιτέθηκε επιχειρηματίας

astynomikos ellada arthro

Άγριο επεισόδιο στο Αγρίνιο: Στο νοσοκομείο δύο αστυνομικοί-Τους επιτέθηκε επιχειρηματίας

Οι δύο αστυνομικοί διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο Αγρινίου προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα ελαφρά τραύματά τους