Newsroom

Newsroom

Διαβάστε την "ψεκασμένη" ερώτηση Αδωνι

Της Παπαλάμπραινας

adonis 38

Της Παπαλάμπραινας

Τρίβουν τα χέρια τους οι συριαίοι και οι συριζαίες. Βρήκαν τον τρόπο να μαζέψουν τα χρήματα να αποπληρώσουν τις δόσεις του ΔΝΤ.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο δαιμόνιος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, με ερώτησή του προς τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά, ζητάει να μάθει εάν κάποιοι χρησιμοποίησαν τις διαρροές από το Μαξίμου περί συμφωνίας για να κερδίσουν αθέμιτα χρήματα, ισχυριζόμενος ότι «όποιος τυχόν γνώριζε το ψευδές των δηλώσεων και πραγματοποίησε συναλλαγές μπορεί να απέκτησε σημαντικό κέρδος».

Και γιατί δεν έπαιρνε ένα τηλέφωνο τη στήλη να μάθει όλη την αλήθεια; Αντί να φέρει το θέμα στη Βουλή, θα του δίναμε στοιχεία αδιάσειστα, να ‘χει να λέει και να καλύπτει άφθονο τηλεοπτικό χρόνο.

Λοιπόν, δίνουμε στον κύριο Γεωργιάδη εκτενές ρεπορτάζ:

Τις τελευταίες εβδομάδες τα γραφεία των οργανώσεων μελών του ΣΥΡΙΖΑ ανά την επικράτεια έχουν μετατραπεί σε χρηματιστηριακά γραφεία. “Και τις ντουντούκες πουλήσαμε ακόμα” μας λέει ο Μήτσος από οργάνωση της Αθήνας, “για να αγοράσουμε μετοχές. Περιμένουμε το non paper, σορτάρουμε και κερδίζουμε. Παίρνουν φωτιά τα ταμπλό και το συριζικό δαιμόνιο αποθεώνεται”.

Σε οργάνωση επαρχιακής πόλης, πούλησαν τις καρέκλες των γραφείων, μια μικροφωνική, δυο κουβάδες και έξι μέτρα λινάτσα για πανό, αγοράστηκαν μετοχές και τα κέρδη δεν άργησαν να έρθουν. Η Μαρία, από οργάνωση της Θεσσαλονίκης, τονίζει: “Με το που πέσουν τα τηλέφωνα έχουμε έτοιμο το χρήμα και κάνουμε ντου στο ταμπλό. Έχω να φάω μπουγάτσα ένα μήνα. Μαζεύω τα λεφτά για το χρηματιστηριακό παιχνίδι ευρώ ευρώ”.

Στα Εξάρχεια ανάστατοι είναι οι μαγαζάτορες. Έχουμε να δούμε συριζαίο εδώ και βδομάδες. Θα καταστραφούμε αν συνεχίσουν να κάνουν οικονομία και να κρατάνε τα φράγκα μόνο για να παίξουν στο Χρηματιστήριο. Κλαίνε τα τσιπουράδικα, θρηνούν μπαρ και στέκια. “Αυτή είναι η ανάπτυξη που μας έταξαν” λέει ο Θανάσης, εστιάτορας της περιοχής. “Έχουν ένα μήνα να φανούν, να φάνε και να πιουν”, τονίζει αγανακτισμένος και δείχνει το άδειο ταμείο.

Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, από το (κρυφό) Τμήμα Χρηματιστηριακού Κέρδους Αποπληρωμής του Χρέους, διαβεβαιώνει ότι το ποσό που έχει κερδηθεί είναι μεγάλο και σε λίγο η χώρα ξεχρεώνει και αφήνεται απερίσπαστη να οικοδομήσει το σοσιαλισμό, μακριά από εκβιασμούς δανειστών και θεσμών…

Κύριε Γεωργιάδη, άλλη φορά πριν κάνετε τέτοια “ψαγμένη” ερώτηση, επικοινωνήστε με τη στήλη. Έτσι, για να μην πάει τσάμπα ο κόπος…


Πηγή: left.gr

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

gymnastirio

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

Η υπόθεση είναι ανατριχιαστική καθώς παρακολουθούμε τον αδίστακτο πατέρα να κάνει βασανιστήρια στο 6χρονο παιδάκι…

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

3

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

Φαίνεται η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν χαμογελαστοί, χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει, στον αρχαιολογικό…