Newsroom

Newsroom

Δεν θα είναι υποψήφιοι Πολύδωρας και Κουράκος

Την απόφασή τους να μην είναι υποψήφιοι στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου γνωστοποίησαν οι Βύρων Πολύδωρας και Γιάννης Κουράκος. Το…

pwlidoras

Την απόφασή τους να μην είναι υποψήφιοι στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου γνωστοποίησαν οι Βύρων Πολύδωρας και Γιάννης Κουράκος.

Το πρώην στέλεχος της ΝΔ και πρώην πρόεδρος της Βουλής, Βύρων Πολύδωρας αποκάλυψε σε στενούς του συνεργάτες ότι δεν θα μετέχει στις εκλογές, όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ.

Υπενθυμίζεται ότι η Νέα Δημοκρατία είχε διαγράψει από την Κοινοβουλευτική της Ομάδα τον βουλευτή, όταν καταψήφισε τον Δεκέμβριο του 2013 το νομοσχέδιο για τον ενιαίο φόρο ακινήτων.

Στις τρεις ψηφοφορίες για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας ο Πολύδωρας είχε ψηφίσει “παρών”.

 

koyrakos

Την απόφασή του να μην μετέχει στις εκλογές γνωστοποίησε και ο Γιάννης Κουράκος, ο οποίος όμως είχε στηρίξει την υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κουράκος ανήκε στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας μέχρι τον Φεβρουάριο του 2012, από την οποία αποχώρησε για να συμμετέχει στο κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Η “μεταγραφή” άντεξε έως τον Δεκέμβριο, όταν ανεξαρτητοποιήθηκε. Εν συνεχεία βρέθηκε στη Νέα ΜΕ.Ρ.Α. μαζί με τον Χρήστο Ζώη, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να μην κατεβεί ούτε αυτός στις εκλογές.

«Τόσο ο Πρωθυπουργός όσο και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επεδίωξαν τις πρόωρες εκλογές, αγνοώντας τις συνέπειες που προκάλεσαν στη χώρα οι πρόωρες εκλογές του 2009 που και πάλι επιβλήθηκαν με την πρόφαση της προεδρικής εκλογής. Μέσα σε ένα τέτοιο πολιτικό περιβάλλον αβεβαιότητας και αστάθειας, θεωρώ ότι οι εκλογές της 25 Ιανουαρίου είναι επιζήμιες για τη χώρα μας και με αυτό το κριτήριο επέλεξα συνειδητά να μην είμαι υποψήφιος, εκφράζοντας έτσι την πλειονότητα των συμπολιτών μας», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σημαντική αποκάλυψη Βερύκιου: «Υπάρχει έντονος προβληματισμός στη ΝΔ για το πώς μπορούν να “πιάσουν” τον Κασσελάκη» (video)

δημος βερυκιοσ

Σημαντική αποκάλυψη Βερύκιου: «Υπάρχει έντονος προβληματισμός στη ΝΔ για το πώς μπορούν να “πιάσουν” τον Κασσελάκη» (video)

Τον έντονο προβληματισμό της κυβέρνησης σχετικά με τη δημοτικότητα του Στέφανου Κασσελάκη αποκάλυψε ο Δήμος…