Δεν αρκεί η καταγγελία και η αποχώρηση από τη Βουλή

Παραβιάζουν κατάφωρα την αρχή της Διάκρισης των Εξουσιών

Μαρίνα Βήχου 23/04/2021 | 12:29

Δεν αρκεί κυρίες και κύριοι των κομμάτων της αντιπολίτευσης απλά και μόνο η καταγγελία και η αποχώρησή σας από τη Βουλή για την κατάπτυστη τροπολογία που έχει φέρει το καθεστώς Μητσοτάκη, με την οποία απαλλάσσονται κάθε νομικής ευθύνης τόσο η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων όσο και η Επιτροπή του Υπουργείου Υγείας.

Η κοινωνία βοά.

Πάμπολλες μηνύσεις πολιτών έχουν κατατεθεί κατά της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων ήδη από το περασμένο καλοκαίρι και  έχει ξεκινήσει η εξέταση τους. Αυτό θέλει να εμποδίσει το καθεστώς Μητσοτάκη.

Να βάλει φρένο στην άσκηση της δικαστικής εξουσίας, παραβιάζοντας κατάφωρα την αρχή της Διάκρισης των Εξουσιών, μια Αρχή με βάση την οποία έχουν οικοδομηθεί οι σημερινές δυτικές κοινωνίες.

Αυτό που οφείλετε να κάνετε είναι να παραπέμψετε το ζήτημα στο Συμβούλιο της Επικρατείας για άμεση κατάργηση του σχετικού νόμου, που είναι βέβαιο ότι θα έχει και αναδρομική ισχύ, αμέσως μόλις ψηφιστεί και να το ανακοινώσετε από τώρα δημόσια.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr