Champions League: Τα "χρειάστηκε" η Ρεάλ – Πετούσαν φωτιές οι "δράκοι" της Πόρτο

Στη φάση των “8” του Τσάμπιονς πέρασαν απόψε Ρεάλ και Πόρτο. Η Ρεάλ είδε τον Χάρο με τα μάτια της από…

cr7 schalke

Στη φάση των “8” του Τσάμπιονς πέρασαν απόψε Ρεάλ και Πόρτο. Η Ρεάλ είδε τον Χάρο με τα μάτια της από την ελλιπέστατη Σάλκε, και κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς γνωρίζοντας την ήττα με 4-3 μέσα στο Μπερναμπέου από τη Σάκε. Στο πρώτο ματς είχε νικήσει 4-2 τους Γερμανούς. Η Σάλκε προηγήθηκε τρεις φορές στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», αλλά η κλάση του Κριστιάνο Ρονάλντο «ξόρκισε» το «κακό» και επέτρεψε στην κάτοχο του τίτλου να προκριθεί στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης παρά την ήττα με 3-4. Οι «βασιλικοί μπλε» από το Γκελζενκίρχεν προηγήθηκαν στο 20΄ με διαγώνιο σουτ του Φουκς, με την ομάδα του Αντσελότι να ισοφαρίζει πέντε λεπτά αργότερα με κεφαλιά του Ρονάλντο, που έγινε έτσι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των ευρωπαϊκών Κυπέλλων. Στο 41’, και μετά από δοκάρι που είχε ένα λεπτό νωρίτερα, ο Χούντελαρ έγραψε το 1-2 παίρνοντας το ριμπάουντ μετά την απόκρουση του Κασίγιας στο σουτ του Μάγερ, αλλά ο φύλακας-άγγελος των γηπεδούχων, Ρονάλντο, έκανε το 2-2 στο 45΄. Στο 53΄ ο Μπενζεμά έδωσε για πρώτη φορά προβάδισμα στην ομάδα του, αλλά στο 57΄ ο Σανέ ισοφάρισε με ένα εξαιρετικά τεχνικό σουτ, με τον Χούντελαρ στο 84΄ να μετατρέπει σε θρίλερ το ματς κάνοντας το 3-4. Στο 90΄ ο Κασίγιας απέκρουσε στη γωνία του το σουτ του Χέβεντες σώζοντας την ομάδα του από έναν επονείδιστο αποκλεισμό. Έντονες ήταν οι αποδοκιμασίες από τους φιλάθλους στο φινάλε.

Εύκολη πρόκριση στις οκτώ καλύτερες ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ πήρε η Πόρτο εις βάρος της Βασιλείας, καθώς έχοντας το 1-1 του πρώτου αγώνα στο «Σεντ Γιάκομπς Παρκ» αξιοποίησε το πλεονέκτημα της έδρας της, νίκησε εύκολα με 4-0 και άφησε εκτός συνέχειας τους Ελβετούς. Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν στο 14΄ ο Μπραχίμι στο 47’ ο Ερέρα, στο 56΄ ο Κασεμίρο με φάουλ από περίπου 30 μέτρα και το τελικό 4-0 έγραψε ο Καμερουνέζος Αμπουμπακάρ στο 75’.

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

gymnastirio

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

Η υπόθεση είναι ανατριχιαστική καθώς παρακολουθούμε τον αδίστακτο πατέρα να κάνει βασανιστήρια στο 6χρονο παιδάκι…

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

3

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

Φαίνεται η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν χαμογελαστοί, χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει, στον αρχαιολογικό…