Newsroom

Newsroom

Χαλκίδα: To αποκαλυπτικό μήνυμα για το «πόσο φοβόταν ο Σάκης για τη ζωή του» (video)

«Επιχειρείται δεύτερη δολοφονία του Σάκη από τους συγγενείς της κατηγορουμένης», αναφέρει ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος για τη στυγερή δολοφονία στη Χαλκίδα

Χαλκίδα 1

H τραγική υπόθεση με τη δολοφονία του 43χρονου Σάκη στη Χαλκίδα από μια 39χρονη είναι πραγματικά σοκαριστική με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να ανακαλύψουν τι ήταν εκείνο που ώθησε τη γυναίκα να προβεί σε αυτή την αποτρόπαια πράξη.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Θανάσης Τάρτης μιλώντας στο MEGA το πρωί της Τετάρτης (24/1) επανέλαβε τον ισχυρισμό ότι ο 43χρονος έπεσε νεκρός ως θύμα εκδίκησης.

«Η αίτια του κακού έχει ξεκαθαριστεί. Όταν το 2021 ήρθε στο γραφείο μου, ζητώντας τη βοήθειά μου, ο Σάκης για να αποφύγει τις πιέσεις και τις απειλές που δεχόταν από την κατηγορούμενη, τον συμβούλεψα να ενημερώσει τον σύζυγό της, ο οποίος ήταν και φίλος του.

Αυτή η ενημέρωση οδήγησε δυστυχώς, όπως μας λένε οι γονείς της 39χορνης, από την ημέρα εκείνη μέχρι και το Σάββατο (σ.σ. ημέρα της δολοφονίας) υπήρχαν συνεχείς ξυλοδαρμοί.

Θεωρούμε ότι για αυτούς τους ξυλοδαρμούς η κατηγορούμενη θεώρησε υπεύθυνο τον Σάκη γιατί αποκάλυψε στον σύζυγό της της συμπεριφορά της», είπε ο κ. Τάρτης.

«Μήνυμα του Σάκη δείχνει πόσο φοβόταν για τη ζωή του»

«Επιχειρείται δεύτερη δολοφονία του Σάκη από τους συγγενείς της κατηγορουμένης γιατί αφήνουν υπονοούμενα για άλλου είδους πράξεις από τη μεριά του και αυτό πρέπει να σταματήσει», πρόσθεσε ο δικηγόρος.

«Ήταν πολύ αγχωμένος και στεναχωρημένος, φοβόταν» επισήμανε ο ίδιος και υπογράμμισε ότι «μία μάρτυρας, η οποία θα προταθεί από εμάς, θα προσκομίσει ένα μήνυμα του Σάκη το οποίο δείχνει πόσο φοβόταν για τη ζωή του», ανέφερε στη συνέχεια ο δικηγόρος της οικογένειας του 43χρονου.

Το χρονικό της τραγωδίας

Η επίθεση σημειώθηκε λίγο πριν τις 08:00 το πρωί του Σαββάτου (20/1), όταν ο 43χρονος έφυγε, για να πάει στη δουλειά του, υπό το βλέμμα της συζύγου του, που τον χαιρετούσε από το μπαλκόνι. Βίντεο από τοπικό μέσο τον δείχνει να βγαίνει από την είσοδο της οικίας του.

Η σύζυγός του ήταν αυτή που κάλεσε την Άμεση Δράση, λέγοντας «μια γυναίκα μαχαιρώνει τον άντρα μου».

Ένα λεπτό αργότερα η αστυνομία δέχθηκε εκ νέου κλήση από άλλη γυναίκα, η οποία ανέφερε ότι μια γυναίκα μαχαιρώνει έναν άνδρα επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, κοντά στο 4ο Γυμνάσιο Χαλκίδας.

Όταν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έφτασαν στο σημείο, αντίκρισαν το θύμα σε εμβρυακή στάση, φέροντας μαχαίρι στην αριστερή ωμοπλάτη και με αίματα στο σώμα. Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ο ιατρός του οποίου διαπίστωσε τον θάνατο του 43χρονου άνδρα.

Λίγο πιο μακριά από το σημείο της δολοφονίας βρέθηκε άλλο μαχαίρι με κηλίδες αίματος. Η αστυνομία προχώρησε άμεσα στη σύλληψη της 39χρονης, η οποία βρισκόταν στο σημείο γεμάτη με αίματα στα ρούχα.

Ειδήσεις σήμερα:

Τσανακλίδου: «Δεν το ξέρει κανένας, σας το λέω, τον άλλο μήνα θα δικαστώ» (video)

Μεσολόγγι: «Θα αυτοκτονήσω» απειλεί ο κρεοπώλης στον Κορυδαλλό

Θανάσης Λάλας: «Το ζήτημα δεν είναι ο Νταλάρας όταν η δημοσιογραφία κατρακυλά στα σκαλοπάτια»

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καταδίκασε την Ελλάδα για απάνθρωπη μεταχείριση σε ασυνόδευτο ανήλικο

Συγκλόνισε η Μαρία Μπακοδήμου: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση και ήταν πολύ δύσκολο»

mpakodimou 4

Συγκλόνισε η Μαρία Μπακοδήμου: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση και ήταν πολύ δύσκολο»

Μάλιστα η Μαρία Μπακοδήμου ανέφερε ότι όταν συνέβη το συγκεκριμένο περιστατικό ήταν ανήλικη

Οργισμένη ανάρτηση Κασσελάκη: «Ο Μητσοτάκης είναι ο πρωθυπουργός που επί των ημερών του αποφυλακίζεται ο Μιχαλολιάκος»

6182087

Οργισμένη ανάρτηση Κασσελάκη: «Ο Μητσοτάκης είναι ο πρωθυπουργός που επί των ημερών του αποφυλακίζεται ο Μιχαλολιάκος»

Ευθεία επίθεση προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης σχετικά με την αποφυλάκιση του…

Θρίλερ στο Κιλκίς: Επιτέθηκε στους γονείς του και απείλησε αστυνομικούς με τσεκούρι – Έσπασε και το περιπολικό

Τσεκο΄θρι

Θρίλερ στο Κιλκίς: Επιτέθηκε στους γονείς του και απείλησε αστυνομικούς με τσεκούρι – Έσπασε και το περιπολικό

Ο 51χρονος άνδρας όταν εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς τους επιτέθηκε εκ νέου με ένα μικρότερο…