Newsroom

Newsroom

Χαλκίδα: Αυτοκίνητο προσπάθησε να εμβολίσει το ΙΧ του 43χρονου πριν τη δολοφονία του

«Ο Σάκης ζούσε μέσα στον φόβο», αναφέρει ο Δημήτρης Σούρας, ψυχίατρος και τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας του 43χρονου για τη δολοφονία στη Χαλκίδα

Χαλκίδα

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις για την υπόθεση με τη δολοφονία του 43χρονου στη Χαλκίδα, ο οποίος έπεσε νεκρός μετά από πολλαπλές μαχαιριές από μια 39χρονη κάτω από το σπίτι του.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, λίγες ημέρες πριν ο 43χρονος Σάκης χάσει τη ζωή του είχε έρθει αντιμέτωπος με ένα άλλο σοκαριστικό περιστατικό, καθώς ένα αυτοκίνητο προσπάθησε να εμβολίσει το δικό του.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν πως ο 43χρονος κατάφερε με έναν ελιγμό της τελευταίας στιγμής να αποφύγει το όχημα που κατευθυνόταν προς τα πάνω του, με την ταυτότητα του οδηγού του μυστηριώδους ΙΧ να παραμένει άγνωστη.

«Ο Σάκης ζούσε με τον φόβο»

Άγνωστος παραμένει μέχρις στιγμής ο λόγος που οδήγησε την 39χρονη, η οποία κρίθηκε προφυλακιστέα μετά την απολογία της στην ανακρίτρια, να κάνει αυτήν την αποτρόπαια πράξη και να αφαιρέσει τη ζωή του θύματος.

Ο Δημήτρης Σούρας, ψυχίατρος και τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας του 43χρονου, μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής (28/01) στο «MEGA» και περιέγραψε τα όσα ζούσε ο 43χρονος που δολοφονήθηκε.

Αρχικά ανέφερε πως «Ο Σάκης ζούσε μέσα στον φόβο», ενώ τόνισε πως «υπήρξε και ένα περιστατικό απειλής στον δρόμο, η οποία παραλίγο να του στοιχήσει τη ζωή».

Μάλιστα ανέφερε πως η 39χρονη ήταν μια «εμμονική γυναίκα» και πως κάποιος που έχει εμμονές είναι δυνατόν να ζει μια φυσιολογική ζωή: «Δεν είναι απαραίτητο να είσαι σχιζοφρενής για να έχεις εμμονές».

Υπενθυμίζεται πως το Σάββατο 27 Ιανουαρίου ο δικηγόρος της οικογένειας, Αθανάσιος Τάρτης, μίλησε στο MEGA κάνοντας και εκείνος από τη μεριά του σημαντικές αποκαλύψεις για την υπόθεση.

«Οι σχέσεις διαταράχθηκαν όταν ο Σάκης (το θύμα) επικοινώνησε με τον φίλο του, ενημερώνοντάς τον ότι η εμμονική σύζυγός του τον παρενοχλεί πλέον πάρα πολύ έντονα.

Τότε απευθύνθηκε σε μένα ζητώντας τη βοήθειά μου, λέγοντας ακόμη και να καταθέσουμε ασφαλιστικά μέτρα», ανέφερε αρχικά ο κ. Τάρτης.

«Προσπαθεί να τον εμφανίσει ότι πήγε με τη γυναίκα του καλύτερού του φίλου. Αυτό είναι αδιανόητο, είναι ντροπή να το σκεφτεί κανείς.

Πρόκειται για μία εμμονική, πανέξυπνη γυναίκα, μία γυναίκα με τετράγωνη λογική» τόνισε ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος.

«Όταν ενημέρωσε ο Σάκης τον φίλο του, εκεί ψυχράνθηκε μαζί του, εκεί όμως ξεκίνησε και το μαρτύριο για τη δράστιδα, γιατί όπως προκύπτει από τους ίδιους τους γονείς της, τα μάτια της ήταν μαυρισμένα από το ξύλο.

Αυτό το δράμα συνεχίστηκε μέχρι και την παραμονή της σφαγής.

Την παραμονή της σφαγής το ζευγάρι χώρισε, ο άνδρας την έδιωξε από το σπίτι κι εκείνη πήρε μαχαίρια από το σπίτι της, τα οποία ήταν δώρο του γάμου της, και πήγε με αυτά και τον έσφαξε», κατέληξε ο κ. Τάρτης.

Ειδήσεις σήμερα:

Μεσολόγγι: Βόμβα Κατερινόπουλου – «Δόλωμα ο κρεοπώλης για να πέσει ο Μπάμπης σε παγίδα» (video)

Δάντης: Πήρε θέση για Νταλάρα – «Δεν μπορείς να τον αντιμετωπίζεις σαν bimbo» (video)

Μεσολόγγι: Τι είπε ο κρεοπώλης για τις λίρες και το κινητό του Μπάμπη – «Όσες φορές και να με ρωτήσετε…» (video)

58 καρφιά στα Τέμπη: Η συμβολική δημιουργία του Γ. Κόφτη 500 μέτρα από το σημείο

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

gymnastirio

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

Η υπόθεση είναι ανατριχιαστική καθώς παρακολουθούμε τον αδίστακτο πατέρα να κάνει βασανιστήρια στο 6χρονο παιδάκι…

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

3

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

Φαίνεται η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν χαμογελαστοί, χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει, στον αρχαιολογικό…