Newsroom

Newsroom

«Βόμβες» Γιαννακόπουλου: Πωλείται με 25 εκατ. η ΚΑΕ Παναθηναϊκός – Εκτός Euroleague η ομάδα

Βγήκαν μεγάλες ειδήσεις από την συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

4952849

Ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε στην Euroleague από το 2001 και είναι η μία από τις ένδεκα ομάδες που έχουν εγγυημένο συμβόλαιο. Η πιθανή αποχώρησή του συνοδεύεται από οικονομικές ρήτρες, που πιστεύεται ότι αγγίζουν οχταψήφια νούμερα.

«Η FIBA είναι το ίδιο το μπάσκετ», τόνισε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. «Πριν από δύο χρόνια, που πρωτοσυζητήσαμε, δεν ήταν έτοιμοι να μας υποδεχθούν. Αλλά αυτό δεν ισχύει πλέον».

Αιτιολογώντας την απόφασή του, ο Γιαννακόπουλος ξεσπάθωσε εναντίον του Τζόρντι Μπερτομέου («κατάντησε τη διοργάνωση απόλυτο προτεκτοράτο και μας κουνάει το δάχτυλο») και μίλησε για οικονομική αδιαφάνεια: «Εμείς, η Μακάμπι και ο Ολυμπιακός συντηρούμε την Euroleague, με τα τηλεοπτικά μας συμβόλαια», είπε. Κατήγγειλε επίσης σφαγιαστικές διαιτησίες, αλλά και εξοντωτικές ποινές.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ τόνισε ότι η οικογένεια Γιαννακόπουλου έχει ρίξει στην ομάδα το αστρονομικό ποσό των 372.800.000 ευρώ, εκ των οποίων τα 63 εκατομμύρια δόθηκαν μετά την αποχώρηση των Παύλου και Θανάση (2012). «Μιλάμε για 170 δισεκατομμύρια δραχμές. Δίνουμε λεφτά από την εποχή της μεταγραφής του Ντεμέλο το 1972», αποκάλυψε.

«Είναι αδιανόητο ένας σύλλογος όπως ο Παναθηναϊκός να εξαρτάται από τις διαθέσεις ενός ρομαντικού τρελού, ακόμα και αν αυτός λέγεται Γιαννακόπουλος», συνέχισε, υπενθυμίζοντας με βίντεο την περυσινή του κραυγή αγωνίας για το μέλλον: «Είναι ζήτημα επιβίωσης. Έτσι θα οδηγηθούμε σε αφανισμό». Την κωλυσιεργία των αρμόδιων υπουργείων στο θέμα του Βοτανικού τη χαρακτήρισε δικαιολογημένη, λόγω της πανδημίας.

Στα σενάρια που κυκλοφορούσαν εδώ και εβδομάδες περί αποχώρησής του από τα κοινά του Παναθηναϊκού, ο Γιαννακόπουλος απένειμε «Όσκαρ επιστημονικής φαντασίας». Οι επιθέσεις ενάντια στους δημοσιογράφους ήταν μία διαρκής επωδός της σημερινής συνέντευξης.

Στόχος του ήταν και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Γιάννης Αλαφούζος: «Του πρότεινα να χρηματοδοτηθεί το πλάνο της αναγέννησης της ποδοσφαιρικής ομάδας πενήντα-πενήντα. Θέλει να ρίξει τα χρέη στο μηδέν για να πουλήσει την ομάδα. Θα τον κρίνει η ιστορία».

Πηγή: documentonews.gr

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

gymnastirio

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

Η υπόθεση είναι ανατριχιαστική καθώς παρακολουθούμε τον αδίστακτο πατέρα να κάνει βασανιστήρια στο 6χρονο παιδάκι…

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

3

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

Φαίνεται η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν χαμογελαστοί, χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει, στον αρχαιολογικό…