Newsroom

Newsroom

Βίντεο από την στιγμή που ο Ρουβίκωνας εισβάλει στα κεντρικά της ΔΕΗ

Στην δημοσιότητα έδωσε ο «Ρουβίκωνας» βίντεο από την στιγμή που εισβάλει στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ επί της Αριστείδου 5.

5a2019c91dc5241b588b4601

Το βίντεο αναρτήθηκε σε γνωστή ιστοσελίδα του αναρχικού χώρου και δείχνει τα μέλη της αναρχικής ομάδας να μπαίνουν στα γραφεία και να πετούν «τρικ» σε όλο τον χώρο. Επίσης, μοίρασαν ανακοινώσεις στους παρευρισκόμενους.

Παράλληλα τα «έψαλαν» στον διευθυντή του ΔΕΔΔΗΕ Νίκο Τσίρλη, κατηγορώντας τον ότι κόβουν το ρεύμα σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.


Σε κείμενο που ανέβασαν στο Διαδίκτυο αναφέρουν:

«Για να τελειώνουμε. Το ρεύμα, όπως και το νερό, δεν είναι εμπόρευμα. Το ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό και δε θα έπρεπε να το στερείται κανένα νοικοκυριό. Αν δε βγαίνουν τα κουκιά στη ΔΕΗ ας ξεκινήσει τις περικοπές απο τους φαραωνικούς μισθούς των μεγαλοστελεχών της. Ας ξεκινήσει τις διακοπές από αυτούς που χρωστάνε δεκάδες ή και εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Επειδή όμως δεν τρέφουμε αυταπάτες, ξέρουμε πολύ καλά ότι τίποτα από αυτά δεν πρόκειται να συμβεί. Τα ακροβοπληρωμένα γκόλντεν μπόι θα συνεχίσουν να εισπράττουν τους παχυλούς μισθούς τους, αυτοί που χρωστάνε τα πολλά θα συνεχίσουν ανενόχλητοι τις δουλειές τους ενώ οι μικροεργολάβοι που αναλαμβάνουν τις διακοπές του ρεύματος θα δουν τις δουλειές τους να ανοίγουν».



Διαβάστε επίσης: Εισβολή του Ρουβίκωνα στη ΔΕΗ Καλλιθέας

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

μηστο ευρω

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

Πολλά τα παράπονα των βουλευτών για συμπεριφορές κυβερνητικών αξιωματούχων στις συναντήσεις με Μητσοτάκη.