Newsroom

Newsroom

Βασιλική Τρουφάκου: «Όλες οι γυναίκες είχαμε μια άσχημη εμπειρία σε δουλειά» (video)

Η γνωστή ηθοποιός Βασιλική Τρουφάκου μιλώντας για τις κακές συνεργασίες που έχει κάνει όσα χρόνια εργάζεται ως ηθοποιός, ανέφερε πως «όλες οι γυναίκες είχαν μια άσχημη εμπειρία»

image 1

Η γνωστή ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», σχολίασε αρχικά την αλλαγή της καριέρα της, τονίζοντας πως η απόφασή της εξέπληξε και στεναχώρησε στους γονείς της.

«Εξεπλάγησαν για πολύ λίγο οι γονείς μου, αλλά σίγουρα μπορεί να στεναχωρήθηκαν όταν τους είπα ότι θα γίνω ηθοποιός και θα αφήσω τις σπουδές ως πολιτικός μηχανικός. Δε μου έχει τύχει να μην έχω χρήματα να περάσω το μήνα, αλλά έχει τύχει να πω “όχι” σε οτιδήποτε πέρα από τα βασικά, υπάρχουν πολλοί συνάδελφοι που έχουν περάσει πιο δύσκολα.

Έχω δουλέψει για λίγο κάνοντας μαθήματα υποκριτικής, προετοιμασίες για το Εθνικό, έχω δουλέψει ως σερβιτόρα, αλλά και ως πολιτικός μηχανικός, έχω δουλέψει λίγο πολύ σε πολλές δουλειές, βοηθάω και τον αδερφό μου που είναι και αυτός πολιτικός μηχανικός», είπε αρχικά η Βασιλική Τρουφάκου.

Στη συνέχεια η Βασιλική Τρουφάκου αναφέρθηκε στις κακές συναργασίες που έχει κάνει όσα χρόνια εργάζεται ως ηθοποιός, σχολιάζοντας πως όλες οι γυναίκες είχαν μια άσχημη εμπειρία.

“Όλοι είχαμε κακή συνεργασία, όλες οι γυναίκες είχαμε μια άσχημη εμπειρία. Δεν έχει τύχει, όμως, να φύγω από συνεργασία που με έχει δυσκολέψει, δεν μπορώ να σου πω ότι δεν θα γίνει αυτό στο μέλλον”.

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

παο finel

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

Ο μεγαλύτερος «άθλος» στη σύγχρονη ιστορία της Euroleague ολοκληρώθηκε και πλέον ο Παναθηναϊκός Aktor δίνει…

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

μηστο ευρω

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

Πολλά τα παράπονα των βουλευτών για συμπεριφορές κυβερνητικών αξιωματούχων στις συναντήσεις με Μητσοτάκη.