Μπάρκα μετά τα σχόλια Σολωμού για τις αισθητικές επεμβάσεις: «Αν ήμουν σε σχέση με τον Snik, δεν θα ήταν περίεργο να το πω αυτό;»

Τα σχόλια της Μαρίας Σολωμού στο τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής της, φέρεται να δίχασαν τον κόσμο. Πώς της απάντησαν η Εβελίνα Νικόλιζα και η Δανάη Μπάρκα.

144e2b9f solomou mparka

Δίχασαν τα σχόλια της Μαρίας Σολωμού σε ένα από τα πιο πρόσφατα επεισόδια του podcast της, Όσα ξέρει η Μαρία. Η ηθοποιός καταπιάστηκε με το ζήτημα των αισθητικών επεμβάσεων που κάνουν κορίτσια σε νεαρή ηλικία, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση τόσο της Εβελίνας Νικόλιζα αλλά και της Δανάης Μπάρκα.

«Είμαι στο κομμωτήριο και κάνω δεξιά, και είναι μια κυρία με την κόρη της. Η κόρη 20, το πολύ 22. Η μάνα 55αρα. Ίδιες. Ίδιος ο γιατρός. Όχι, όχι. Εκείνη την ώρα, ήθελα να σηκωθώ και να πιάσω τη μάνα και να της πω, “κυρά μου…”. Δε γίνεται ρε παιδιά Αν ήταν κόρη μου, θα την είχα αφαλοκόψει, θα την είχα κουρέψει και θα την είχα κρατημένη σπίτι. Βλέπω κορίτσια 22 χρονών να κάνουν μπότοξ και fillers. Δεν έχουν σπίτι; Δεν σου λέω να μη διορθώσεις κάτι, να διορθώσεις, όχι να πάθεις μετάλλαξη», ακούγεται να λέει η Μαρία Σολωμού και οι δηλώσεις της προκάλεσαν αντιδράσεις από την πλευρά της Εβελίνας Νικόλιζα και της Δανάης Μπάρκα, οι οποίες υποστήριξαν το δικαίωμα της κάθε γυναίκας να πραγματοποιήσει οποιαδήποτε αλλαγή θέλει πάνω της -ακόμα και αν είναι σε μικρή ηλικία.

Δείτε το βίντεο:

Εβελίνα Νικόλιζα: Ένιωσα ότι άκουγα έναν μακρινό θείο ή μια μακρινή γιαγιά

Η πρώτη αντίδραση «ήρθε» από την Εβελίνα Νικόλιζα, μέσα από την εκπομπή του Alpha, Καλύτερα δε γίνεται, την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου.

«Θέλω να πω κάτι. Την αγαπώ πάρα πολύ τη Μαρία Σολωμού αλλά ένιωσα ότι άκουγα έναν μακρινό θείο ή μια μακρινή γιαγιά, μιας και αυτές τις ημέρες το χρησιμοποιούμε αρκετά, σε ένα πασχαλινό τραπέζι να λέει “καλά, η Μαρία του Γιάννη μα γονείς δεν έχει για να της πει”. Δεν μπορώ να το ακούω αυτό το 2023! Ότι δηλαδή θα πρέπει οι γονείς να αποφασίζουν για έναν ενήλικο άνθρωπο τι θα κάνει στο σώμα του. Μου ακούγεται πολύ ακραίο. Νομίζω ότι το έχουμε αφήσει πολύ πίσω μας αυτό, θέλω να πιστεύω.

Εγώ, αν βλέπω κορίτσια που κάνουν πράγματα που νιώθουν ότι τα χρειάζονται και αν μια κοπέλα βάζει ένα φίλτρο και νιώθει ωραία… ας βάλει χίλια φίλτρα! Δηλαδή στη δική μου καθημερινότητα που με πειράζει; Δηλαδή ακόμα και αν δεν μας αρέσει αισθητικά, γιατί έχει σημασία το αν μας αρέσει ή δεν μας αρέσει εμάς», είπε χαρακτηριστικά η Εβελίνα Νικόλιζα.

Δανάη Μπάρκα: Αν εγώ ήμουν σε σχέση με τον Snik, δεν θα ήταν περίεργο να βγω και να το πω αυτό;

Τη σκυτάλη πήρε η Δανάη Μπάρκα που παραδέχθηκε μέσα από την εκπομπή της ότι ναι μεν η ίδια έχει υπάρξει μέρος ανάλογων συζητήσεων αλλά ταυτόχρονα σοκάρεται από τις δημόσιες δηλώσεις της Μαρίας Σολωμού. «Ας είμαστε ειλικρινείς ότι όλα αυτά τα σχολιάζουμε όλοι μεταξύ μας. Φυσικά και μας σοκάρει όταν ένα κορίτσι το βλέπουμε να αλλάζει εντελώς. Άλλο να κάνεις με μέτρο πράγματα που θες λίγο να διορθώσεις και άλλο οι υπερβολές.

Με σοκάρουν αυτά που τα λέει η Μαρία, που εγώ είμαι φαν της. Μου αρέσει ο τρόπος που μιλάει, μου αρέσουν όλα της. Με σοκάρει γιατί η Μαρία είναι όντως μια γυναίκα άνω των 35, έχει και ένα παιδί, αλλά η εμφάνισή της έχει περάσει πολλές φορές πειραματικά στάδια, τώρα τη βλέπουμε με ράστα. Κάποιος θα έλεγε “γιατί μια γυναίκα σε αυτή την ηλικία, κάνει αυτό που είναι πιο κοριτσίστικο”.

Επίσης, είναι σε σχέση με έναν άνθρωπο, ο οποίος μέσω της μουσικής του προάγει αυτό το “όλοι ίδιοι”, “αυτός ο πωπός είναι σαν καρδιά” και όλα αυτά τα ωραία τραγούδια που ακούμε γύρω γύρω… Αν εγώ ήμουν σε σχέση με τον Snik, δεν θα ήταν περίεργο να βγω και να πω “οι άνθρωποι πρέπει να αγαπάμε τον εαυτό μας”;. Καμιά φορά οι επιλογές μας είναι ο καθρέφτης μας», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.