Newsroom

Newsroom

Αυτός ο "βόθρος" του πληκτρολογίου, δεν είναι τρολ αλλά δημοσιογράφος (ΦΩΤΟ)

Ο Νίκος Ρούσσης, δημοσιογράφος στο επάγγελμα και όχι τρολ όπως πολλοί μπορεί να φαντάζονται, είναι το πρόσωπο των ημερών στο ελληνικό twitter. Ένας χυδαίος άνθρωπος -όπως φαίνεται από τις αναρτήσεις του- που διαρκώς υβρίζει όποιον διαφωνεί μαζί του, ευχόμενος συχνά ακόμη και τον θάνατο ανθρώπων με τους οποίους διαφωνεί πολιτικά.

59b678121dc5241a248b47f5

Βρισκόμενος σε πλήρη σύγχυση ο Ρούσσης, κείμενα του οποίου φιλοξενεί το protagon.gr και το reporter.gr, επιτίθεται με σεξιστικές εκφράσεις σε άλλους χρήστες του twitter λέγοντάς τους ανοικτά ότι θα τους «γαμήσει», ενώ πρόσφατα, με αφορμή την εισαγωγή του Παύλου Πολάκη στο νοσοκομείο, ευχήθηκε επανειλημμένως τα χειρότερα για τον ίδιο και άλλους υπουργούς της κυβέρνησης.




Χαρακτηριστικά της αθλιότητας του συγκεκριμένου κυρίου είναι και «τιτιβίσματά» του για τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη μέσω των οποίων αναπαράγει τους εις βάρος του εκβιασμούς, αλλά και η ελπίδα που εκφράζει με αφορμή είδηση για τις αυτοκτονίες, εκείνοι που δίνουν τέλος στη ζωή τους «να είναι Συριζαίοι».



Ο Ρούσσης δεν περιορίζεται όπως διαπιστώνετε στα προβεβλημένα στελέχη των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ. Ο ίδιος άνθρωπος όμως με αφορμή πριν από μερικές ημέρες τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη έγραψε μια ακόμη χυδαιότητα, αυτή τη φορά τη Θεανώ Φωτίου και την Τασία Χριστοδουλοπούλου.



Δείτε μερικά ακόμη από τα άθλια «τιτιβίσματά» του κατά όποιου τολμά να απαντήσει στις πρωτοφανείς αθλιότητες που γράφει ή απλώς κατά όποιου δεν συμπαθεί. 

Αυτόν τον ευρισκόμενο σε οργασμό βλακείας οχετό είναι που ανέχονται ή ανέχτηκαν τα κατά τ’ άλλα φιλελεύθερα site protagon.gr και reporter.gr. Να τον χαίρονται! 










Δείτε ορισμένα από τα κείμενά του σε protagon.gr και reporter.gr



Ο Μητσοτάκης, ο Μαρινάκης και η υποτιθέμενη κάθαρση στο ποδόσφαιρο – Αυτή την Κυριακή στο Documento

ρεντη document

Ο Μητσοτάκης, ο Μαρινάκης και η υποτιθέμενη κάθαρση στο ποδόσφαιρο – Αυτή την Κυριακή στο Documento

Τέσσερις φορές άλλαξε η κυβέρνηση της ΝΔ το νομοθετικό πλαίσιο για την οπαδική βία αλλά…

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη