Newsroom

Newsroom

Αυτοί είναι οι τρεις Έλληνες που θα βρίσκονται στον Λευκό Οίκο

Μέσα στο επιτελείο του Ντόναλτν Τραμπ βρίσκονται και τρία πρόσωπα ελληνικής καταγωγής . Αυτοί είναι οι Τζορτζ Παπαδόπουλος, Τζορτζ Τζιτζίκος και Ρινς Πρίμπους

58230ee91dc524b8698b4642

Τζορτζ Παπαδόπουλος

Ο Τζορτζ Παπαδόπουλος είναι σύμβουλος του Τραμπ για θέματα εξωτερικής πολιτικής. Γεννήθηκε στο Σικάγο από γονείς που κατάγονται από τη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο DePaul University και το 2010 πήρε τον μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το University College London. Κατέχει διευθυντική θέση σε εταιρεία στο Λονδίνο που ειδικεύεται σε ζητήματα ενεργειακής πολιτικής, ενώ έχει διατελέσει και ερευνητής του ινστιτούτου Hudson.

Τζορτζ Τζιτζίκος

Ο Τζορτζ Τζιτζίκος είναι το δεύτερο πρόσωπο ελληνικής καταγωγής που βρίσκεται στο πλευρό του 45ου πλέον προέδρου των ΗΠΑ. Έχει αναλάβει το ρόλο του διευθυντή επιχειρήσεων της εκστρατείας του και ένας από την αρχική πενταμελή ομάδα που βρίσκεται δίπλα του από την πρώτη στιγμή. Η εταιρεία του Telion έχει ειδίκευση στη στρατηγική επικοινωνία, διαχείριση κρίσεων, επιχειρήσεις πολιτικής και VIP.

Ρινς Πρίμπους

Ο 44χρονος Ρινς Πρίμπους είναι ο πρόεδρος της Εθνικής Ρεπουμπλικανικής Επιτροπής με την ελληνική καταγωγή που κλήθηκε να ενώσει το κόμμα του υπό τον Τραμπ. Ο Πρίμπους εμφανίζεται τακτικά με την οικογένειά του στην ελληνική εκκλησία της Αγίας Σοφίας στην Ουάσιγκτον. Οταν ήταν παιδί, περνούσε τα καλοκαίρια με τους συγγενείς του στην Αθήνα και γνωρίζει αρκετά καλά την πόλη, ενώ και τα ελληνικά είναι πολύ καλά.

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

mixaloliakos

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

«Τεράστια πρόκληση για τα θύματα της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και τις οικογένειές τους,…

Θεσσαλονίκη: Σοκαριστικό περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων – Την απείλησε με μαχαίρι, τη λήστεψε και την ξυλοκόπησε

via 252863 212661 type13262

Θεσσαλονίκη: Σοκαριστικό περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων – Την απείλησε με μαχαίρι, τη λήστεψε και την ξυλοκόπησε

Ακόμα ένα περιστατικό με βία ανηλίκων που σοκάρει