Newsroom

Newsroom

Αυστραλία: Ο Σαρλ Λεκλέρ στην pole position

Ο Σαρλ Λεκλέρκ πήρε την pole position και θα εκκινήσει από την πρώτη θέση στο αυριανό γκραν πρι της Αυστραλίας στη Μελβούρνη.

image 2

«Κόκκινη» η αυριανή pole position, με τον Μονεγάσκο Σαρλ Λεκλέρ και τη Φεράρι να κατακτούν την πρώτη θέση στα χρονομετρημένα δοκιμαστικά του Σαββάτου, κατά την επιστροφή του παγκόσμιου πρωταθλήματος στη Μελβούρνη, ύστερα από τη διακοπή που επέφερε η πανδημία το 2020 και το 2021.

 

 

Ο 24χρονος -από το Μονακό πιλότος- της Ferrari, θα έχει δίπλα του στην πρώτη σειρά εκκίνησης τον Μαξ Φερστάπεν, ενώ ο Λιούις Χάμιλτον θα εκκινήσει από την 5η θέση.

Σε μια επεισοδιακή περίοδο κατατακτήριων δοκιμών για το Grand Prix Αυστραλίας, στην πίστα του Αλμπερτ Παρκ στη Μελβούρνη, που διακόπηκε δύο φορές με κόκκινη σημαία, ο Σαρλ Λεκλέρ της Ferrari πήρε την pole position με διαφορά σχεδόν 3 δεκάτων του δευτερολέπτου και θα εκκινήσει τον αγώνα της Κυριακής από την πρώτη θέση. Δίπλα του στην πρώτη σειρά της εκκίνησης θα έχει τον Μαξ Φερστάπεν της Red Bull Racing. Ο Σέρχιο Πέρεζ πήρε την 3η θέση και ο Λάντο Νόρις της McLaren επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις παίρνοντας την 4η θέση.

 

Σημαντική αποκάλυψη Βερύκιου: «Υπάρχει έντονος προβληματισμός στη ΝΔ για το πώς μπορούν να “πιάσουν” τον Κασσελάκη» (video)

δημος βερυκιοσ

Σημαντική αποκάλυψη Βερύκιου: «Υπάρχει έντονος προβληματισμός στη ΝΔ για το πώς μπορούν να “πιάσουν” τον Κασσελάκη» (video)

Τον έντονο προβληματισμό της κυβέρνησης σχετικά με τη δημοτικότητα του Στέφανου Κασσελάκη αποκάλυψε ο Δήμος…