Αυλωνίτου: Το ΔΝΤ δεν έχει δώσει ευρώ στην Ελλάδα από το 2013 (ΒΙΝΤΕΟ)

Ούτε ένα ευρώ δεν έχει δώσει στην Ελλάδα για το ελληνικό πρόγραμμα από το 2013 το ΔΝΤ, δήλωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου.

5720964f1dc524e30a8b49b6

Μιλώντας στο MEGA, η κ. Αυλωνίτου επισήμανε πως το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο έχει πέσει λάθος τα προηγούμενα χρόνια στις εκτιμήσεις του.

Μάλιστα, όπως είπε, έπεσε λάθος και για τις εκτιμήσεις που έκανε για το 2015.

«Επιμένουν να εφαρμόσουμε τα λάθη. Ζητάνε προληπτικά μέτρα τα οποία η κυβέρνηση δεν μπορεί να πάρει. Δεν υπάρχουν τα μέτρα αυτά στο πρόγραμμα. Ζητάνε άλλη συμφωνία», είπε χαρακτηριστικά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για να προσθέσει πως ουσιαστικά η Ελλάδα έσωσε το ΔΝΤ το οποίο ήταν χρεοκοπημένο.

«Κοιτάξτε, παίζονται παιχνίδια. Το ΔΝΤ, το οποίο το σώσαμε. Η Ελλάδα το έσωσε, ήταν χρεοκοπημένο και μπαίνοντας στο ελληνικό πρόγραμμα, να πω ότι δεν έχει δώσει ούτε ένα ευρώ από το 2013» δήλωσε η κ. Αυλωνίτου ενώ έκανε λόγο πως το «ΔΝΤ μαζί με τον Σόιμπλε, ο οποίος μιλάει στο δικό του ακροατήριο, θέλουν να παρατείνουν το πρόγραμμα».

«Υπήρχαν και οι διαρροές, που δείχνουν ότι παρατείνοντας την προθεσμία για να συμφωνήσουν, θα αναγκαστούμε να πάμε σε έξτρα μέτρα», συμπλήρωσε η Αυλωνίτου ενώ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις τελευταίες κινήσεις του πρωθυπουργού να ζητήσει από τον Ντόναλτ Τουσκ έκτακτη Σύνοδο Κορυφής.

Σχολιάζοντας τα δεδομένα αλλά και τα όσα γράφονται περί επανάληψης του ίδιου σεναρίου με αυτό του καλοκαιριού του 2015, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως υπάρχει μεγάλη διαφορά από τότε.

«Τότε, πραγματικά ήμασταν μόνοι μας, αυτή τη στιγμή όμως έχουμε συμμάχους. Υπάρχουν συμμαχίες. Και με τη Γαλλία, και με την Ιταλία, και με την Πορτογαλία και με τον Γιούνκερ, ο κ. Ντάισελμπλουμ βγήκε και είπε ότι προχωράμε, άρα λοιπόν δεν είμαστε μόνοι μας αυτή τη φορά, Ας τα βρουν το ΔΝΤ με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς. Το πρόγραμμα προχωράει», κατέληξε η κ. Αυλωνίτου.

Τέλος, εξέφρασε την πεποίθησή της ότι η αξιολόγηση θα ολοκληρωθεί μετά το Πάσχα.

«Έχουμε το δίκιο και αυτή τη φορά θα το βρούμε. Έχουμε τηρήσει κατά γράμμα τη συμφωνία».


Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

gymnastirio

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

Η υπόθεση είναι ανατριχιαστική καθώς παρακολουθούμε τον αδίστακτο πατέρα να κάνει βασανιστήρια στο 6χρονο παιδάκι…

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

3

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

Φαίνεται η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν χαμογελαστοί, χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει, στον αρχαιολογικό…