Αύγουστος Κορτώ για επανεκλογή Μπέου: «Εγώ αρνούμαι να το πιστέψω, να το δεχτώ»

«Δεν σας αξίζει. Αξίζει σε ανθρώπους που δεν έχω γνωρίσει, που αύριο κιόλας μπορεί να σας λένε ψέματα, ότι δεν τον ξαναψήφισαν», αναφέρει ο συγγραφέας

αυγουστος κορτω

Η επανεκλογή του Αχιλλέα Μπέου στη δημαρχία του Βόλου μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που έπνιξαν την πόλη δύο φορές σε μόλις λίγες μέρες έχει προκαλέσει αντιδράσεις και πολλοί είναι εκείνοι που δεν μπορούν να καταλάβουν πως συνέβη αυτό.

Μάλιστα, μετά το εμετικό του διάγγελμα με κρεσέντο ομοφοβικών και σεξιστικών επιθέσεων  ο Δήμαρχος Βόλου έδειξε για ακόμη μια φορά ποιος είναι με ψευτοτσαμπουκάδες και «νταηλίκια».

Ο γνωστός συγγραφέας Αύγουστος Κουρτώ πολύ συχνά σχολιάζει θέματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία δίνοντας τη δική του ματιά και άποψη για τις εξελίξεις κάθε φορά και όπως είναι φυσικό δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί σε αυτό το γεγονός.

Πόσο μάλλον όταν οι εξελίξεις αφορούν τους «πατριώτες» του, όπως αποκαλεί τους κατοίκους του Βόλου και του Πηλίου, αφού όπως λέει ειδικά τα τελευταία χρόνια έχει επισκεφθεί πάρα πολλές φορές την περιοχή.

«Ο Μπέος, που εξελέγη και πάλι, δεν σας αξίζει. Αξίζει σε ανθρώπους που δεν έχω γνωρίσει, που αύριο κιόλας μπορεί να σας λένε ψέματα, ότι δεν τον ξαναψήφισαν, γιατί, θέλω να πιστεύω, κάπου εντός τους νιώθουν λίγη ντροπή που στήριξαν έναν τέτοιον τύπο, ξανά, για δήμαρχο.
Δεν ξέρω αν μπορείτε να τους αλλάξετε μυαλά, αν έχετε τον χρόνο και το σθένος, αν είναι καν εφικτό.
Πολλοί σπεύδουν να σας καταδικάσουν συλλήβδην: καλά να πάθουν, αυτός τους αξίζει. Εγώ αρνούμαι να το πιστέψω, να το δεχτώ», αναφέρει στην ανάρτησή του ο συγγραφέας μην μπορώντας να πιστέψει πως ο Αχιλλέας Μπέος είναι και πάλι δήμαρχος.

Δείτε την ανάρτηση του Αύγουστου Κορτώ:

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

mixaloliakos

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

«Τεράστια πρόκληση για τα θύματα της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και τις οικογένειές τους,…

Θεσσαλονίκη: Σοκαριστικό περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων – Την απείλησε με μαχαίρι, τη λήστεψε και την ξυλοκόπησε

via 252863 212661 type13262

Θεσσαλονίκη: Σοκαριστικό περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων – Την απείλησε με μαχαίρι, τη λήστεψε και την ξυλοκόπησε

Ακόμα ένα περιστατικό με βία ανηλίκων που σοκάρει