«Άτιμη κοινωνία  του Documento που κυνηγάς την αθώα... Μαρέβα»

 Το σύνδρομο καταδίωξης της Μαρέβας από τον Βαξεβάνη-Οι αντιδράσεις στο twitter για την απειλή ότι θα τον οδηγήσει στα δικαστήρια

 

Βαγγέλης Σπυράκης 18/09/2021 | 16:39

Σε μπούμερανγκ εξελίσσεται η προσπάθεια της Μαρέβας Μητσοτάκη να στρέψει αλλού τα βλέμματα για να  αποφύγει τις άβολες απαντήσεις , αναφορικά με τις αποκαλύψεις του documento για το φιάσκο με το efood, αλλά και το πόθεν έσχες, δείχνοντας ότι πιθανόν να έχει σύνδρομο καταδίωξης. Η  Μαρέβα Μητσοτάκη, που σε ανάρτησή της στο twitter,  βλέπει συκοφάντησή σε ρεπορτάζ του Documento για τον ιδιοκτήτη της e-food, και όχι για την εταιρεία, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ίδια. Μάλιστα το δημοσίευμα  ανέφερε μεταξύ άλλων πως «το όνομα του κ. Κυρκίνη εμφανίζεται όμως και στην offshore που ανήκε στη Μαρέβα Γκραμπόφσκι κατά 50%». Η σύζυγος του πρωθυπουργού αντέδρασε, προαναγγέλλοντας πως θα προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά του δημοσιογράφου και εκδότη του Documento, Κώστα Βαξεβάνη, για κάτι βέβαια που ο ίδιος δεν ανέφερε ποτέ.

Αντιδράσεις στα social media-'΄΄Άτιμη κοινωνία  του Documento που κυνηγάς την αθώα... Μαρέβα΄΄

Όπως ήταν φυσικό άμεσα τόσο η απειλή να οδηγήσει τον Κώστα Βαξεβάνη στα δικαστήρια, όσο και η απάντηση του εκδότη του Documento, έγιναν viral στα social media, με τους χρήστες να αντιδρούν έντονα κατά της συζύγου του πρωθυπουργού. Άλλωστε μετά την συνέντευξη του δημοσιογράφου και εκδότη στο Kontranews το momentum απέναντι στον πόλεμο που έχει δεχθεί η εφημερίδα από την κυβέρνηση έχει αλλάξει άρδην. Οπότε λογικό είναι  ο,τι κάνει η Μαρέβα Μητσοτάκη  να απασχολεί τη δημόσια συζήτηση. Εκτός αυτού, είναι και νομικά κατοχυρωμένο να γνωρίζει ο κόσμος τα πεπραγμένα.