Newsroom

Newsroom

Ατελείωτος θρήνος για την μητέρα της 32χρονης: Μου είχε πει ότι φοβόταν – Σήμερα η κηδεία

Ατέλειωτος ο θρήνος της μάνας. Η Δώρα Ζέμπερη είναι νεκρή. Τα ερωτήματα πολλά. «Αν είχα μπροστά μου αυτόν που το έκανε, θα τον σκότωνα. Πρώτα, όμως, θα τον ρωτούσα γιατί. Γιατί μου το έκανε αυτό;».

59e8a7131dc524ed568b472c

Η μητέρα της 32χρονης, που δολοφονήθηκε την Τετάρτη στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, συγκλονίζει.Μίλησε στην εκπομπή «Tatiana Live» της Τατιάνας Στεφανίδου και είπε οτι “Πιστεύω ότι σκότωσαν το παιδί μου. Έχω κι εγώ ευθύνη για αυτό που έγινε. Θα μπορούσα να είμαι μαζί της στο νεκροταφείο”, είπε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: “Πιστεύω ότι ο δολοφόνος την παρακολουθούσε, αλλά το παιδί μου δεν είχε καταλάβει κάτι. Οι συνεργάτες της στη δουλειά πρέπει να ήταν οι τελευταίοι που την είδαν ζωντανή”.

Η μητέρας της, αποκάλυψε ότι η Δώρα ανησυχούσε πολύ για την δουλειά της και φοβόταν: “Μου είπε ότι ήθελε να φύγει από τον έλεγχο. “Με έχει κουράσει, με έχει φοβίσει, έχω δύσκολες υποθέσεις δεν μπορώ να τα βγάλω πέρα. Αν κάνω ένα λάθος θα το πληρώσω εγώ και θα πάω φυλακή”, μου έλεγε”.


Σήμερα η κηδεία της Δώρας

Σήμερα το μεσημέρι συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν την 32χρονη Δώρα .

Λίγα μέτρα μακριά από το μνήμα του φίλου της Γιάννη Καυκιά ο οποίος έχασε τη ζωή του τον περασμένο Μάιο, σε εργατικό δυστύχημα, θα μπει το φέρετρο της Δώρας.

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

mixaloliakos

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

«Τεράστια πρόκληση για τα θύματα της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και τις οικογένειές τους,…