Newsroom

Newsroom

Αστυνομικής βίας συνέχεια: Ήρθε η ώρα των οπαδών

Κανείς δεν φαίνεται να ξεφεύγει από το μένος των αστυνομικών σε αυτή την χώρα. Και αυτή την φορά ο κλήρος έπεσε στους οπαδούς του Άρη.

mat

Ένα ακόμη περιστατικό αστυνομικής βίας ήρθε στη δημοσιότητα, με βίντεο να καταγράφουν άγρια επίθεση των αστυνομικών των ΜΑΤ σε ομάδα οπαδών του Άρη στο Περιστέρι.

Το περιστατικό, όπως καταγγέλλεται, συνέβη μετά το τέλος του χθεσινού παιχνιδιού ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Άρη. Σε βίντεο που κατέγραψαν πολίτες φαίνεται αναίτια επίθεση των ΜΑΤ κατά των φιλάθλων.

Ειδικότερα, την ώρα που υπάρχει λεκτική αντιπαράθεση, ένας αστυνομικός κινείται απειλητικά και χτυπάει έναν νεαρό στο πρόσωπο, ενώ αμέσως μετά οι υπόλοιποι άνδρες της διμοιρίας αρχίζουν να χτυπούν αδιακρίτως, ενώ οι οπαδοί του Άρη δεν ανταποδίδουν.

Χαρακτηριστικές είναι και οι φωνές των κατοίκων που ζητούσαν από τους αστυνομικούς να σταματήσουν αυτή τη βίαιη συμπεριφορά, χωρίς, όμως να εισακουστούν.

Η…αντίδραση της ΕΛ.ΑΣ

Ενώ από χθες το βράδυ το καταγεγραμμένο από κάμερα συμβάν κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ΕΛ.ΑΣ. με μια λιτή ανακοίνωση ανέφερε πως «διατάχθηκε η διενέργεια Προκαταρκτικής Διοικητικής Εξέτασης για περιστατικό», το οποίο ούτε καν προσδιορίζει αναφέροντας απλά πως αναπαράγεται στο διαδίκτυο και έγινε «στο πλαίσιο λήψης μέτρων τάξης σε χθεσινό ποδοσφαιρικό αγώνα στο Περιστέρι Αττικής».

Προσθέτει ότι πως «εμπλεκόμενος αστυνομικός μετακινήθηκε από την Υπηρεσία του».

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

παο finel

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

Ο μεγαλύτερος «άθλος» στη σύγχρονη ιστορία της Euroleague ολοκληρώθηκε και πλέον ο Παναθηναϊκός Aktor δίνει…

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

μηστο ευρω

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

Πολλά τα παράπονα των βουλευτών για συμπεριφορές κυβερνητικών αξιωματούχων στις συναντήσεις με Μητσοτάκη.