Newsroom

Newsroom

Το αστείο περιστατικό σε ομιλία του Χάρι που έκανε την Μέγκαν να ξεκαρδιστεί (video)

Την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση έκανα χθες, Τρίτη ο Χάρι και η Μέγκαν μετά το γάμο τους για να τιμήσουν το φιλανθρωπικό έργο του Πρίγκιπα Καρόλου και απέδειξαν για μία ακόμα φορά πόσο χαλαροί τύποι είναι.

5b0535c71dc5241f318b4734

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Χάρι, μια μέλισσα έκανε την εμφάνισή της στο αυτί του, ενοχλώντας τον. Αν και ο ίδιος προσπάθησε να την διώξει, εκείνη επέμεινε και τελικά τον τσίμπησε.

«Είναι η ανιδιοτελή προσπάθειά σας να επηρεάσετε την αλλαγή, είτε πρόκειται για τη βελτίωση της ζωής εκείνων που βρίσκονται σε λάθος δρόμο, για να σώσει ένα σημαντικό κομμάτι της εθνικής κληρονομιάς μας είτε για να προστατεύσουμε ένα συγκεκριμένο είδος που απειλείται, το οποίο (Prince) William και Έχω την έμπνευση από κάθε μέρα », έλεγε ο Πρίγκιπας Χάρι κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ενώ εμφανίστηκε η μέλισσα.

Τότε είπε: «Λυπάμαι, αυτή η μέλισσα με τσίμπησε ».

Η Μέγκαν δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα γέλια της στο άκουσμα αυτό, ούτε όμως οι υπόλοιποι 6.000 περίπου παρευρισκόμενοι.

Τα γέλια έβαλε όμως και η Δούκισσα της Κορνουάλλης. Στη συνέχεια, ο πρίγκιπας Κάρολος ζήτησε διευκρινήσεις από τις δύο κυρίες και όταν του εξήγησαν γέλασε και εκείνος με τη σειρά του. 


Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

μηστο ευρω

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

Πολλά τα παράπονα των βουλευτών για συμπεριφορές κυβερνητικών αξιωματούχων στις συναντήσεις με Μητσοτάκη.