Newsroom

Newsroom

Απολογείται ο πρώην παίκτης ριάλιτι για την εισβολή στο Εφετείο – Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος του

Από νόμιμη πηγή εσόδων το 1,5 εκατ. ευρώ, λέει ο δικηγόρος του 33χρονου

ΕΚ - Εφετειο Αθηνων

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί σήμερα ο 34χρονος τραγουδιστής και πρώην παίκτης ριάλιτι για την «εισβολή» στο Εφετείο Αθηνών με το όχημά του το πρωί του Σαββάτου.

Πέραν της ενέργειάς του, ο 34χρονος καλείται να δώσει εξηγήσεις τόσο για το μεγάλο χρηματικό ποσό που βρέθηκε στο όχημα που οδηγούσε «μπουκάροντας» στο Εφετείο (1,5 εκατομμύριο ευρώ), όσο και για την ποσότητα των ναρκωτικών ουσιών που κατείχε.

Σε τηλεοπτική παρέμβασή του στο Open TV το πρωί της Τρίτης, ο συνήγορος υπεράσπισης του τραγουδιστή επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ότι ένα μεγάλο μέρος του ποσού που βρέθηκε στο αυτοκίνητο με το οποίο πραγματοποιήθηκε η εισβολή, μπορεί να δικαιολογηθεί καθώς «προέρχεται από νόμιμες δραστηριότητες και αγοραπωλησίες».

Μάλιστα, επεσήμανε ότι το διακύβευμα στη σημερινή απολογία του 34χρονου είναι να μπορέσει η υπερασπιστική γραμμή να δικαιολογήσει το σύνολο του ποσού.

Όσον αφορά τα ναρκωτικά, ο κ. Παπαϊωαννίδης υποστήριξε ότι ο 34χρονος, ο οποίος μετήχθη στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής στο Δαφνί μετά τη σύλληψή του, τα είχε για προσωπική χρήση.