Newsroom

Newsroom

Αποκαλυπτική βιβλιογραφία: Έφτυναν στην πόρτα των γονιών της Μπριζίτ Μακρόν όταν τα έφτιαξε με τον Εμανουέλ

Τις δύσκολες μέρες που πέρασε η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Μπριζίτ Μακρόν όταν έμαθε η οικογένειά της για τη σχέση που διατηρούσε με τον κατά 24 χρόνια μικρότερό της Εμανουέλ Μακρόν φέρνει στη δημοσιότητα η μη εξουσιοδοτημένη βιογραφία του Maëlle Brun που φέρει τον τίτλο: «Brigitte Macron: L’Affranchie (The Unfettered Woman)».

5a60b3cc1dc5244c478b4576

Όπως αποκαλύπτεται στο εν λόγω βιβλίο, όταν έγινε γνωστή η σχέση της με τον έφηβο τότε μαθητή της Εμανουέλ Μακρόν, η Μπριζίτ Μακρόν και η οικογένειά της βρέθηκε στο στόχαστρο των ντόπιων στην Amiens. Οι γονείς της Μπριζίτ Μακρόν, και οι δύο γιατροί, αντιμετωπίστηκαν σαν να είχαν «πανούκλα». Δέχονταν γράμματα που κατήγγειλαν την κόρη τους και έφτυναν στην πόρτα του σπιτιού τους.

Επίσης, αποκαλύπτεται το μίσος με το οποίο βρέθηκε αντιμέτωπη η Μπριζίτ Μακρόν όταν έκανε σχέση με τον έφηβο μαθητή της στο ιδιωτικό σχολείο La Providence Lycée Catholic. Ήταν από μια πλούσια οικογένεια είχε παντρευτεί πλούσιο τραπεζίτη και είχαν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά. 


Όταν συναντήθηκε για πρώτη φορά με τον Εμμανουήλ εκείνος ήταν μόλις 14 ετών και ο εκείνη 38 ετών. Ήταν τότε που η έως τότε αξιοπρεπής ζωή της έφτασε στο τέλος της.

Σύμφωνα με τα όσα γράφει η Daily Mail, φιλικό πρόσωπο της Μπριζίτ Μακρόν εξηγεί ότι εκείνη η περίοδος είναι μια πληγή στη ζωή της. Δεν της είναι ευχάριστο να μιλά για εκείνα τα χρόνια. «Αλλά μου έχει πει κάποιες φορές ότι έχασε όλους τους φίλους της. Οι φίλοι που πήγαιναν μαζί διακοπές αλλάξαν μέσα σε μια νύχτα και δεν ήθελαν πλέον να της μιλάνε». 


Οι εντάσεις επιδεινώθηκαν τον καιρό της σχέσης της με τον Εμανουέλ Μακρόν. Ο δεσμός τους οδήγησε στον χωρισμό της Μπριζίτ Μακρόν με τον Andrew-Louis Auziere. Το διαζύγιό της βγήκε όμως το 2006, με τον Εμανουέλ Μακρόν να απομακρύνεται από το σχολείο και να τον στέλνουν στο Παρίσι. Μάλιστα όταν ο πρώην σύζυγός της έμαθε για τη σχέση της με τον Εμανουέλ Μακρόν έγινε βίαιος και γεμάτος οργή. Μάλιστα ο Μακρόν ήταν φίλος και συμμαθητής με την κόρη του Auziere.

Ωστόσο, τίποτα δεν ήταν αρκετό για να χωρίσει το ζευγάρι και έτσι ο Εμανουέλ Μακρόν και η Μπριζίτ παντρεύτηκαν στο παραθαλάσσιο θέρετρο του Le Touquet.


Σύμφωνα επίσης με τη βιογραφία, ο Εμανουέλ Μακρόν έγραψε ένα σκοτεινό μυθιστόρημα εμπνευσμένο από το ειδύλλιό τους, 300 σελίδων.

«Ήταν ένα τολμηρό μυθιστόρημα, λίγο ζοφερό. Φυσικά τα ονόματα δεν ήταν ίδια. Νομίζω ότι ένιωσε την ανάγκη να εκφράσει αυτό που αισθανόταν εκείνη την εποχή» αναφέρει ο συγγραφέας στο βιβλίο του. 


Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

gymnastirio

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

Η υπόθεση είναι ανατριχιαστική καθώς παρακολουθούμε τον αδίστακτο πατέρα να κάνει βασανιστήρια στο 6χρονο παιδάκι…

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

3

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

Φαίνεται η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν χαμογελαστοί, χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει, στον αρχαιολογικό…