"Αποκαλύφθηκε ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει πει ψέματα στον ελληνικό λαό για τη σχέση του με τον κ. Φρουζή"

Eίναι αυτονόητο το πολιτικό προσωπικό να μην έχει σχέσεις διαπλοκής με επιχειρηματικά συμφέροντα δηλώνει ο Δημήτρης Τζανακόπουλος αναφερόμενος στις αποκαλύψεις του Documento για τις σχέσεις του Κωνσταντίνου Φρουζή με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

5b3a1c3b1dc524d67d8b45c0 2

Ειδικά για τον κ. Μητσοτάκη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογράμμισε πως «αποκαλύφθηκε ότι έχει πει ευθέως ψέματα στον ελληνικό λαό σε ό,τι αφορά στη σχέση του με τον κ. Φρουζή». «Βεβαίως έχει πει και παλαιότερα ψέματα για σχέση με άλλους επιχειρηματίες» τόνισε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, συμπληρώνοντας πως τα ψέματα για τις σχέσεις του με επιχειρηματίες αλλά και η ένοχη σιωπή του, είναι ζητήματα πολιτικά τα οποία εκθέτουν τον ίδιο τον κ. Μητσοτακη και τη ΝΔ.

«Να είναι σίγουρος ότι ακόμα και αν δεν έχει απαντήσει μέχρι σήμερα το βράδυ, αύριο στη συζήτηση στη Βουλή που θα γίνει για την οικονομία θα αναγκαστεί να απαντήσει και να βρεθεί ενώπιον των πολιτικών ευθυνών του», διεμήνυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Σε πανικό οι θλιβεροί πρωταγωνιστές του ελληνικού δράματος»

«Δυστυχώς», σχολίασε, «αυτή η νέα συνθήκη δεν ικανοποιεί τους πάντες σε αυτήν τη χώρα». «Υπάρχουν ακόμα πολιτικές δυνάμεις και επιχειρηματικά συμφέροντα, που έχουν επενδύσει την ύπαρξή τους στην ανακύκλωση της κρίσης, την υποτίμηση της εργασίας, την ασυδοσία και τη διαιώνιση της διαπλοκής». Δηλαδή, «όλα αυτά που, κατ’ αυτούς, μπορούσαν να συνεχίζονται υπό τη διαρκή επίκληση των εξωτερικών καταναγκασμών και της εκτάκτου ανάγκης».

 Διαβάστε σχετικά: Όταν ο Μητσοτάκης συνάντησε τον Φρουζή άνοιξαν μια σαμπάνια (video)  

Ο υπουργός Επικρατείας πρόσθεσε ότι «αυτοί οι θλιβεροί πρωταγωνιστές του ελληνικού δράματος, της περιόδου 2010-2014, βρίσκονται αυτές τις μέρες σε πανικό»και «χάνουν κάθε αξιοπιστία και σοβαρότητα, καθώς βλέπουν ότι το καταστροφολογικό τους αφήγημα έχει την ίδια ημερομηνία λήξης με τα μνημόνια».

«Για τη ΝΔ είναι όλοι ψεύτες…»

Ο κ. Τζανακόπουλος, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών,  σχολίασε σκωπτικά ότι «για τη ΝΔ, όσοι αναφέρονται στα πραγματικά δεδομένα, είναι ψεύτες» και ειδικότερα πως: «Είναι ψεύτες όσοι λένε ότι η Ελλάδα τελείωσε τη δημοσιονομική προσαρμογή, όσοι λένε ότι δεν υπάρχει τέταρτο μνημόνιο, όσοι λένε ότι η Ελλάδα πήρε μία ουσιαστική λύση στο ζήτημα του χρέους που το καθιστά πλέον βιώσιμο». «Είναι όλοι ψεύτες. Η κυβέρνηση, οι ευρωπαϊκοί θεσμοί, οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι, οι διεθνείς οίκοι αξιολόγησης, ο διεθνής Τύπος, οι οικονομικοί αναλυτές» είπε στο ίδιο πνεύμα, για να προσθέσει εξίσου δηκτικά ότι «οι μόνοι που αποκαλύπτουν αυτήν τη διεθνή συνωμοσία εναντίον του κ. Μητσοτάκη, είναι ο κ. Μητσοτάκης και η ηγετική ομάδα της ΝΔ που βρίσκεται γύρω του και τον καθοδηγεί».

Διαβάστε σχετικά: Σε πανικό η ΝΔ, θέλει περικοπές στις συντάξεις 

«Το πρόγραμμα της ΝΔ είναι νέο μνημόνιο. Θα μείνει στα χαρτιά»

Ο υπουργός Επικρατείας υπογράμμισε ότι αυτοί είναι που «λένε ξεκάθαρα στον ελληνικό λαό ότι το μέλλον του δεν μπορεί παρά να είναι δυσοίωνο. Ότι θα χρειαστεί νέα δημοσιονομική προσαρμογή. Νέο μνημόνιο, νέα μέτρα, νέα καθίζηση μισθών, νέες περικοπές στο κοινωνικό κράτος, περαιτέρω απορρύθμιση της εργασίας, νομιμοποίηση της φοροασυλίας του μεγάλου πλούτου». «Αυτό είναι το πρόγραμμα της ΝΔ» υποστήριξε, το οποίο «δεν χρειάζεται έξωθεν εντολές για να εφαρμοστεί, απλά πιθανόν να έχει ανάγκη έξωθεν εντολές για να αποκτήσει άλλοθι».

Ο κ. Τζανακόπουλος ανέφερε ότι «ο ελληνικός λαός πέρασε πολλά και δεν πρόκειται να επιτρέψει σε αυτό το πολιτικό τερατούργημα να γυρίσει τη χώρα στις εποχές της οικονομικής καθίζησης και της κοινωνικής απελπισίας» και πως «αυτό το πρόγραμμα που οραματίζεται ο κ. Μητσοτάκης για την Ελλάδα θα μείνει στα χαρτιά. Μπορεί μέχρι τις εκλογές να το διανθίσει ακόμη περισσότερο».

«Του προτείνουμε», κατέληξε στην εισαγωγική τοποθέτησή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, «αφού θωρεί τις θεσμικές φωνές της Ευρώπης, ψεύτες, λαοπλάνους και συναλλασσόμενους, να απευθυνθεί σε εκείνους με τους οποίους βρίσκεται σε ιδεολογική και πολιτική σύμπλευση: Τον κ. Όρμπαν, τον κ. Κουρτς και όλους όσοι σε τελική ανάλυση οραματίζονται τις σύγχρονες κοινωνίες και την Ευρώπη, όπως ο κ. Μητσοτάκης». «Είναι, άλλωστε, γνωστό ότι ο καλύτερος φίλος του νεοφιλελεύθερου κοινωνικού δαρβινισμού είναι ο μισανθρωπισμός της ακροδεξιάς» σημείωσε ο κ. Τζανακόπουλος.

Οργισμένη ανάρτηση Κασσελάκη: «Ο Μητσοτάκης είναι ο πρωθυπουργός που επί των ημερών του αποφυλακίζεται ο Μιχαλολιάκος»

6182087

Οργισμένη ανάρτηση Κασσελάκη: «Ο Μητσοτάκης είναι ο πρωθυπουργός που επί των ημερών του αποφυλακίζεται ο Μιχαλολιάκος»

Ευθεία επίθεση προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης σχετικά με την αποφυλάκιση του…

Θρίλερ στο Κιλκίς: Επιτέθηκε στους γονείς του και απείλησε αστυνομικούς με τσεκούρι – Έσπασε και το περιπολικό

Τσεκο΄θρι

Θρίλερ στο Κιλκίς: Επιτέθηκε στους γονείς του και απείλησε αστυνομικούς με τσεκούρι – Έσπασε και το περιπολικό

Ο 51χρονος άνδρας όταν εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς τους επιτέθηκε εκ νέου με ένα μικρότερο…

Οικογένεια Φύσσα για αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: «Mέγιστη προσβολή των θυμάτων της Χρυσής Αυγής»

5777998

Οικογένεια Φύσσα για αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: «Mέγιστη προσβολή των θυμάτων της Χρυσής Αυγής»

«Ο εν λόγω καταδικασθείς για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης δεν έχει επιδείξει κανένα ίχνος μεταμέλειας από…

Η καλύτερη διασκευή του «Ζαριού» έγινε από μαγαζί με κάρβουνα – «Τηλέφωνο θα πάρω τον Κολίτσα, Τρίκαλα καλέ όχι Καρδίτσα…» (video)

Σαττι

Η καλύτερη διασκευή του «Ζαριού» έγινε από μαγαζί με κάρβουνα – «Τηλέφωνο θα πάρω τον Κολίτσα, Τρίκαλα καλέ όχι Καρδίτσα…» (video)

Υποψηφιότητα για την καλύτερη διαφήμιση της χρονιάς θέτει το συγκεκριμένο μαγαζί

Καρυστιανού: Πρέπει να παίρνω ηρεμιστικό πριν ακούσω τον Μητσοτάκη να μιλάει για τα Τέμπη (video)

Μαρία Καρυστιάνου 1296x864 1

Καρυστιανού: Πρέπει να παίρνω ηρεμιστικό πριν ακούσω τον Μητσοτάκη να μιλάει για τα Τέμπη (video)

«Για ακόμη μια φορά η συνέντευξη έγινε σε πολύ ασφαλές περιβάλλον, με δημοσιογράφο ένα συγγενικό…