Αποδοκιμασία Μητσοτάκη στο ειδικό σχολείο στο Μπραχάμι (βίντεο)

Με αποδοκιμασίες και συνθήματα υποδέχθηκαν τον πρωθυπουργό κατά την επίσκεψη του στο ειδικό σχολείο στο Μπραχάμι.

«Θερμή» υποδοχή επιφύλαξαν στον Κυριάκο Μητσοτάκη καθηγητές που από νωρίς είχαν συγκεντρωθεί έξω από το Ειδικό Σχολείο (ΕΕΕΕΚ) Αγίου Δημητρίου. Μάλιστα ο πρωθυπουργός σε βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου φαίνεται να έχει έντονο διάλογο με έναν άνδρα που βρίσκεται σε αμαξίδιο. Εκπαιδευτικοί και γονείς ζητούσαν ενίσχυση της παιδείας ενώ ο ο ίδιος δείχνει να εκνευριζεται κατά την συνομιλία του με έναν ανάπηρο που τον περίμενε και του έθεσε τα προβλήματα τους θυμίζοντας τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις της κυβέρνησης του.

 

Η ΕΛΜΕ Νότιας Αθήνας και την ΕΛΜΕ Νέας Σμύρνης Καλλιθέας Μοσχάτου έκαναν λόγο για προκλητική και σκανδαλώδη επίσκεψη που έγινε καθαρά για επικοινωνιακούς λόγους. «Η εγκληματική αδιαφορία που έχει επιδείξει η κυβέρνηση επί μακρόν για την περιφρούρηση της υγείας των εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής, των μαθητών και των οικογενειών τους δεν μπορεί να εξωραιστεί μέσα από χαμόγελα και επικοινωνιακές φιέστες» τονίζει και προσθέτει:

«Είναι ντροπή να μιλάει για δήθεν πρόταξη των εκπαιδευτικών της Ειδικής Αγωγής στον εμβολιασμό και ακόμα να μην έχει γίνει ούτε ένα (!) εμβόλιο. Είναι απαράδεκτο ακόμα και τώρα να μη γίνονται μαζικά και επαναλαμβανόμενα τεστ μέσα στα Ειδικά Σχολεία. Δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από κανένα αφήγημα περί “ατομικής ευθύνης” η κρατική ανευθυνότητα και αναλγησία».

(Φωτο αρχείου)

Κασσελάκης για έξωση 82χρονου: Ιδού η κοινωνική πολιτική της ΝΔ που χρωστάει 400 εκ.

Κασσελάκης για έξωση 82χρονου: Ιδού η κοινωνική πολιτική της ΝΔ που χρωστάει 400 εκ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, σε σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που…