Αποχαιρέτησε το Champions League o ΠΑΟΚ

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πέταξαν… στα σκουπίδια την υπερπροσπάθεια τους στην Άγκυρα και την εκτός έδρας νίκη τους, χάνοντας για δεύτερη φορά στη Θεσσαλονίκη.

PAOK Tofas 2024

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε το βράδυ της Τρίτης (16/1) το ευρωπαϊκό του ταξίδι, καθώς ηττήθηκε για δεύτερη φορά από την Τόφας στην έδρα του (84-71), με τους Τούρκους να κάνουν το 2-1 στη σειρά των Play-In του Basketall Champions League και να παίρνουν την πρόκριση για τους “16” της διοργάνωσης.

Αμφότερες οι ομάδες έδειξαν από την αρχή ότι έχουν σκοπό να «πολεμήσουν» για το ματς και στα πρώτα πέντε λεπτά της αναμέτρησης, το σκορ ήταν στο 10-10. Η Τόφας ωστόσο κατάφερε να πάρει, ελαφρώς, το πάνω χέρι και τελείωσε το πρώτο δεκάλεπτο στο +3 με 22-19.

Με αντίστοιχο τρόπο συνεχίστηκε ο αγώνας, καθώς οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να προηγούνται και οι γηπεδούχοι παρέμεναν σε κοντινή απόσταση. Στο 15′ το σκορ ήταν 30-27 υπέρ της τούρκικης ομάδας ενώ πήγε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου όντας μπροστά με 6 πόντους, στο 40-34.

Η Τόφας επέστρεψε δυνατά στο παρκέ με τον ΠΑΟΚ να μοιάζει κάπως χαμένος. Ο Φρίντρικσον προσπαθούσε επί της ουσίας μόνος του και οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να αποκτούν γρήγορα ρυθμό. Στο 4:58 το σκορ πήγε στο 52-39, με τον αγώνα να διακόπτει ένα time out. Η του΄ρκικη ομάδα συνέχισε με τον ίδιο τρόπο και φάνηκε να ελέγχει πλήρως του παιχνίδι, με το τρίτο δεκάλεπτο να λήγει στο 62-49.

 

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ αποφασιστικά στην τέταρτη περίοδο και μπόρεσε να μειώσει γρήγορα στους 5 πόντους (62-57, 8:27) και πολύ γρήγορα ανάγκασε σε time out την Τόφας. Μετά από αυτή τη διακοπή, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν 3 συνεχόμενα εύστοχα τρίποντα και ανέβασαν για μία ακόμη φορά τη διαφορά (71-57, 6:55). Στα τελευταία 3 λεπτά οι γηπεδούχοι άρχισαν την τελευταία τους προσπάθεια για αντεπίθεση και ο Φρίντρικσον μείωσε στους 8.

Ο Ντένμοντ έφτασε τη διαφορά ξανά στο +11 (79-69, 1:42). Ο Μπελιάουσκας δεν ήταν εύστοχος στις βολές και αμέσως μετά η Τόφας κέρδισε βολές. Ο Σάκιτς έβαλε και τις δύο στέλνοντας το ματς στο 81-71 (1:00). Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε τελικά με σκορ 84-71 και έμεινε εκτός συνέχειας.

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

gymnastirio

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

Η υπόθεση είναι ανατριχιαστική καθώς παρακολουθούμε τον αδίστακτο πατέρα να κάνει βασανιστήρια στο 6χρονο παιδάκι…

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

3

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

Φαίνεται η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν χαμογελαστοί, χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει, στον αρχαιολογικό…