Από Υπουργός έγινε τηλεκριτικός: Φώναξαν τον Χατζηδάκη να μιλήσει για τον...«Σασμό» (video)

Τουλάχιστον, ελπίζουμε ο τηλεοπτικός σταθμός να μην επέτρεψε στον κ. Χατζηδάκη να κάνει κάποιο spoiler πάνω στην προσπάθειά τους να «ξεπλυθεί» για τις αντί-εργατικές πολιτικές

NewsRoom 23/09/2021 | 10:17

Στο χθεσινό δελτίο του Alpha επέλεξαν να ζητήσουν από τον κ. Κωστή Χατζηδάκη μια ολιγόλεπτη συνέντευξη προκειμένου ο Υπουργός Εργασιακών να εκφράσει την άποψή του..για τον «Σασμό» αλλά και τον ρόλο που είχε ο πατέρας του στις Κρητικές βεντέτες.

Και επειδή πολύ πιθανόν και εσείς να τρίβεται τα μάτια σας μαζί με όσους άκουσαν χθες τον Υπουργό Εργασίας να μετατρέπεται σε τηλεκριτικό την ημέρα της μεγαλύτερης μοτοπορείας που έχει σημειωθεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, θεωρούμε σκόπιμο να ξεκαθαρίσουμε πως δεν πρόκειται για κάποια προσπάθεια διαστρέβλωσης της πραγματικότητας.

Και με τη βοήθεια ενός επιβλητικού μουσικού χαλιού, παρακολουθούσαμε τον Υπουργό Εργασίας να βρίσκεται στον Υπουργικό του Γραφείο και να μιλάει για κρητικές βεντέτες και τηλεοπτικές σειρές σημειώνοντας πως: «Όποιος παρακολουθήσει τη σειρά καταλαβαίνει τι συμβαίνει σε αυτές τις κοινωνίες και πολύ περισσότερο τι συνέβαινε μερικά χρόνια πριν» σχολίασε ο Κωστής Χατζηδάκης για το σίριαλ Σασμό»

Και όπως πιθανόν φαντάζεστε, κανένα απολύτως σχόλιο για την κινητοποίηση των εργαζομένων και για τα αιτήματα χιλιάδων διανομέων να εργάζονται υπό αξιοπρεπείς και ασφαλής συνθήκες εργασίας. Κανένας λόγος για τον φωτογραφικό νόμο του ίδιου του Υπουργού που επέτρεψε στην εταιρεία να μετατρέψει τους εργαζόμενους σε αυτοαπασχολούμενους. Καμία απόλύτως κουβέντα για την ανάγκη αύξησης του κατώτατου μισθού ραγδαίας αύξησης των τιμών στα βασικά αγαθά.

Τουλάχιστον, πραγματικά ελπίζουμε ο τηλεοπτικός σταθμός να μην επέτρεψε στον κ. Χατζηδάκη να κάνει κάποιο spoiler πάνω στην προσπάθειά του να «ξεπλυθεί» από τις αντι-εργατικές του πρακτικές.