Newsroom

Newsroom

Από αδέσποτη σφαίρα έπεσε νεκρός ο 11χρονος μαθητής στο σχολείο στο Μενίδι

Τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι έφερε ο 11χρονος μαθητής που πέθανε σε σχολική γιορτή σε δημοτικό σχολείο του Μενιδίου, όπως αποκάλυψε η ιατροδικαστική έρευνα. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, το μικρό αγόρι χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα στο επάνω μέρος του κεφαλιού. Το γεγονός πως η βολίδα είχε φορά κάθετη, μαρτυράει ότι δεν επρόκειτο για σκόπιμη ενέργεια εναντίον του μαθητή αλλά για άσκοπο πυροβολισμό που είχε το τραγικό αυτό αποτέλεσμα.

593a9cb51dc524395d8b47c2

Αρχικά έγινε γνωστό ότι ο 11χρονος λιποθύμησε και πέφτοντας κάτω, χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και το παιδί μεταφέρθηκε διασωληνωμένο στο Παίδων «Αγία Σοφία» στις 10:30 το βράδυ. Εκεί οι γιατροί έκαναν πολύωρη προσπάθεια ανάνηψης χωρίς όμως να κατορθώσουν να σώσουν το αγόρι.

Κανείς από όσους παρευρίσκονταν στη σχολική γιορτή δεν άκουσε πυροβολισμό, ενώ το παιδί βρισκόταν στο πλάι των συμμαθητών του όταν ξαφνικά κατέρρευσε. Προκαλεί ωστόσο πολλά ερωτηματικά το γεγονός ότι η βολίδα δεν εντοπίστηκε ούτε στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, το βλήμα εκτιμάται ότι προέρχεται πιθανότατα από όπλο των 9 χιλιοστών ή ανάλογου διαμετρήματος, κάτι που θα εξακριβωθεί από τη βαλλιστική έρευνα που θα γίνει στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Η Αστυνομία ερευνά τώρα το ενδεχόμενο στην περιοχή την ώρα της τραγωδίας να ήταν σε εξέλιξη κάποιο γλέντι καθώς μαρτυρίες κατοίκων αναφέρουν ότι στην ευρύτερη περιοχή ακούγονταν πυροβολισμοί. Αυτή την ώρα μάλιστα οι αστυνομικοί κάνουν, σύμφωνα με πληροφορίες εκτεταμένες έρευνες στην περιοχή αλλά και σε σπίτια που βρίσκονται σε δρόμους που βρίσκονται κοντά στο σχολείο ώστε να διαπιστώσουν τι ακριβώς έχει συμβεί και ει δυνατόν να εντοπίσουν τον δράστη.

«Είχαμε μια γιορτούλα και όλοι καμαρώναμε και έγινε αυτό το συμβάν. Έπεσε κάτω το παιδί, ζαλίστηκε και έπεσε. Η μαμά του είναι αξιοπρεπέστατη κυρία και δασκάλα στο σχολείο. Εγώ άκουσα τον θόρυβο, έπεσε το παιδάκι και ήρθε το ασθενοφόρο και το πήρε, ευτυχώς ήρθε γρήγορα. Το πήραν με την Αστυνομία μαζί το συνόδευσαν και σήμερα μάθαμε πως έφυγε το παιδάκι. Πέμπτη δημοτικού πήγαινε το παιδάκι. Εκεί ήταν όλοι οι δάσκαλοι και η μητέρα του», δήλωσε συγγενής μαθητή που βρισκόταν στην εκδήλωση.

«Έπεσε με την πλάτη το παιδί και αιμορραγούσε. Το συνεφέραμε και πήρα δέκα τηλέφωνα εγώ την αστυνομία και το ΕΚΑΒ, μας είπαν έρχεται έκανε 25 λεπτά να έρθει. Δεν υπήρχε γιατρός, πέρυσι είχαμε γιατί βάλαμε ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων. Είχε πολύ αίμα, είμαι 45 χρονών τέτοιο συμβάν δεν έχω ξαναδεί. Τα πιο πολλά παιδάκια κλαίγανε», ανέφερε συγγενής μία μαθήτριας στο σχολείο που έγινε το περιστατικό.


Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

gymnastirio

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

Η υπόθεση είναι ανατριχιαστική καθώς παρακολουθούμε τον αδίστακτο πατέρα να κάνει βασανιστήρια στο 6χρονο παιδάκι…

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

3

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

Φαίνεται η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν χαμογελαστοί, χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει, στον αρχαιολογικό…