Newsroom

Newsroom

Απελπισμένος ιδιοκτήτης σπιτιού που κάηκε: «Άντε, καλορίζικο. Να πάρουμε και μία μπουλντόζα να ξεμπερδεύουμε» (video)

«Δεν έμεινε κολυμπηθρόξυλο. Το είδα από κάτι κάμερες που είχα»

loutraki

Συγκλονίζει ο άνθρωπος που μέσα σε λίγα λεπτά έχασε τους κόπους μιας ζωής όπως είπε καθώς το εξοχικό που είχε στο Λουτράκι κάηκε ολοσχερώς και ο ίδιος δεν μπόρεσε ούτε καν να βρεθεί στο σημείο για μια απέλπιδα προσπάθεια να σώσει την ιδιοκτησία του.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος, που τυχαίνει να έχει και μικρασιατική καταγωγή έχασε την εξοχική του κατοικία στον οικισμό Πανόραμα και με δηλώσεις του στην κάμερα του Action 24 συγκινεί περιγράφοντας την αξία που είχε αυτό το σπίτι για τον ίδιο, κυρίως λόγω του συναισθηματικού δεσμού που έχει αναπτύξει με την περιοχή.

«Ρε παιδιά, τι ρωτάτε να πούμε; Δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα, αφήστε το.

Ο πόνος του καθενός, ο καθένας με την ιστορία του. Οι εικόνες μιλάνε, αφήστε μας εμάς. Μην τραβάς, ρε παλικάρι, χαμένο πάει», είπε αρχικά ο ιδιοκτήτης της εξοχικής κατοικίας.

«Εμείς δεν έχουμε χωριό, μικρασιατική καταγωγή και αυτό είναι το χωριό μας. Δόξα τω Θεώ το ζήσαμε κι αυτό… Τι να περιμένουμε;

Για να πας και να ‘ρθεις από την Αθήνα να ποτίσεις και να δεις το σπίτι θες 25-30 ευρώ. Λόγω της φωτιάς δεν μας άφηναν να περάσουμε», σημείωσε.

«Την πρώτη και τη δεύτερη μέρα η φωτιά δεν ήρθε από εδώ απ’ ό,τι είδαμε και στην τηλεόραση.

Και ξαφνικά εχθές μέσα σε 3-4 λεπτά ήρθε μία εστία στα 50 μέτρα, η φωτιά πήδηξε μέσα και κάηκαν όλα. Δεν έμεινε κολυμπηθρόξυλο. Το είδα από κάτι κάμερες που είχα», πρόσθεσε.

«Πεύκα είναι τριγύρω, το ρετσίνι βοηθάει. Άντε, καλορίζικο. Να πάρουμε και μία μπουλντόζα να ξεμπερδεύουμε», κατέληξε με την απογοήτευσή να σπαράζει καρδιές.

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

mixaloliakos

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

«Τεράστια πρόκληση για τα θύματα της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και τις οικογένειές τους,…