Απαράδεκτη επίθεση Μάσκ στον Μπέρνι Σάντερς: «Ξεχνάω ότι ζεις ακόμα»

Έντονες αντιδράσεις μετά τη «χοντράδα» του Μασκ

Με τη φράση «ξεχνάω ότι ζεις ακόμα» απάντησε ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ στον πρώην υποψήφιο για το χρίσμα των Δημοκρατικών, Μπέρνι Σάντερς, όταν ο δεύτερος έγραψε στο τουίτερ για μία ακόμη φορά την πάγια θέση του ότι οι πλουσιότεροι οφείλουν να φορολογηθούν ανάλογα με τον πλούτο τους.

«Πρέπει να απαιτήσουμε οι πολύ πλούσιοι να πληρώσουν αυτό που τους αναλογεί. Τέλος», έγραψε στο twitter ο Σάντερς, για να λάβει την απάντηση του Μασκ που βρίθει ηλικιακού ρατσισμού:

«Συνέχεια ξεχνάω ότι ζεις ακόμα», έγραψε ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της SpaceX και της Tesla.

Ο Σάντερς είναι ένας από τους πλέον προοδευτικούς πολιτικούς στις ΗΠΑ, με τις θέσεις του να κινούνται εδώ και δεκαετίες στον χώρο της αριστεράς, ενώ το πρόγραμμά του και τις δύο φορές που διεκδίκησε το χρίσμα του Δημοκρατικού κόμματος για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, το προτεινόμενο πρόγραμμά του βασιζόταν σε μεγάλο βαθμό στην αύξηση της φορολογίας στους πιο πλούσιους Αμερικανούς.

Πάντως, άμεση ήταν η αντίδραση στη… χοντράδα του Μασκ με χιλιάδες χρήστες να τον ψέγουν για την αντίδρασή του, ενώ ιδιαίτερη απήχηση είχε η απάντηση του ιερέα Dr. Chuck Currie, ο οποίος απάντησε: «Είμαι αρκετά μεγάλος ώστε να θυμάμαι τότε που ο Μπάρακ Ομπάμα και ο Τζο Μπάιντεν διέσωσαν τον Έλον Μασκ και την Tesla, με 465 εκατομμύρια δολάρια. Ο Έλον Μασκ είναι δισεκατομμυριούχος μόνο χάρη στην κρατική βοήθεια. Είναι καιρός οι δισεκατομμυριούχοι να πληρώσουν όσα τους αναλογούν!»
Rev. Dr. Chuck Currie.

Νέα τοποθέτηση του π. Αντώνιου μετά τον σάλο για τα οικονομικά- «Τα ράσα μου δεν έχουν τσέπες»

Νέα τοποθέτηση του π. Αντώνιου μετά τον σάλο για τα οικονομικά- «Τα ράσα μου δεν έχουν τσέπες»

"Με κατηγορούν άδικα άνθρωποι που δεν πέρασαν καν από την Κιβωτό" λέει ο πατέρας Αντώνιος…