Newsroom

Newsroom

Απάντηση Σακελλαρίδη στις ειρωνείες της ΝΔ: "Τα συγχαρητήρια από την αξιωματική αντιπολίτευση είναι πάντοτε δεκτά"

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης απάντησε στις ειρωνικές δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, σχετικά με τα όσα είπε για τη συνάντηση…

sakelaridis 10

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης απάντησε στις ειρωνικές δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, σχετικά με τα όσα είπε για τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον ΓΓ του ΟΟΣΑ Ανχελ Γκουρία, λέγοντας ότι «τα συγχαρητήρια από την αξιωματική αντιπολίτευση είναι πάντοτε δεκτά». Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε πως «μπήκε στο χρονοντούλαπο η περίφημη εργαλειοθήκη της κυβέρνησης του κ. Σαμαρά -που ονομάστηκε «εργαλειοθήκη του  ΟΟΣΑ»- και ήταν πράγματι συνταγή κοινωνικής κατεδάφισης». Νωρίτερα, η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της έδινε «συγχαρητήρια» στον πρωθυπουργό για τη συνέχιση της συνεργασίας με τον ΟΟΣΑ.

Αναλύτικά η δήλωση Σακελλαρίδη:

Τα συγχαρητήρια από την αξιωματική αντιπολίτευση είναι πάντοτε δεκτά. Ο κ. Τσίπρας παρουσίασε το σχέδιο μεταρρυθμίσεων για την χώρα στον ΟΟΣΑ, ένα σχέδιο που απαντάει στα πραγματικά διαρθρωτικά προβλήματα της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας. Έτσι μπήκε στο χρονοντούλαπο η περίφημη εργαλειοθήκη της κυβέρνησης του κ. Σαμαρά -που ονομάστηκε «εργαλειοθήκη του  ΟΟΣΑ»- και ήταν πράγματι συνταγή κοινωνικής κατεδάφισης, όπως πολύ σωστά θυμάται ο κ. Καραγκούνης και φυσικά όλη η κοινωνία.

 

 

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

mixaloliakos

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

«Τεράστια πρόκληση για τα θύματα της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και τις οικογένειές τους,…