Απάντηση Γεροβασίλη στο "Πρώτο Θέμα": Ο Χιώτης δεν έβαλε μυαλό

Η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, απαντά μέσω Twitter στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» και τον Βασίλη Χιώτη, στους ισχυρισμούς ότι ήταν «τρία χρόνια παράνομα βουλευτής» που προκύπτει –σύμφωνα με την εφημερίδα- από το «Πόθεν Εσχες» της.

«Ο κ. Χιώτης δεν έβαλε μυαλό απ’ τα ψεύδη του για τον Γ. Κατρούγκαλο και το «λάθος» για το σπίτι του Πρωθυπουργού. Σειρά μου να τον βοηθήσω!», έγραψε στο Twitter η κ. Γεροβασίλη.

Να θυμίσουμε πως ο δημοσιογράφος Βασίλης Χιώτης, είχε παραδεχτεί ουκ ολίγες φορές το λάθος του, όταν είχε πει πως «ο πρωθυπουργός έχει αγοράσει από πλειστηριασμό ακίνητο και μάλιστα από επιχειρηματία που αυτοκτόνησε λόγω χρεών», λέγοντας πως «έπεσε θύμα παραπληροφόρησης από τις πηγές του».

Λάθος είχε κάνει και σχετικά με τις προμήθειες που φερόταν να παίρνει ο Γιώργος Κατρούγκαλος από απολυμένους του Δημοσίου, αναγκάζοντας τον επικεφαλής του ΔΟΛ Στ. Ψυχαρη να ζητήσει ο ίδιος συγγνώμη από τον υπουργό, για τα εναντίον του δημοσιεύματα στο «Βήμα» με την υπογραφή του Χιώτη.

«Ο Βασίλης (σ.σ. Χιώτης) παραπλανήθηκε από τις πηγές του», φέρεται να είχε πει ο Ψυχάρης στον κ. Κατρούγκαλο.