Newsroom

Newsroom

Αντώναρος: Για ποιο λόγο ευχαριστεί το Πρώτο Θέμα – «Α, δεν έχω παράπονο»

Αλλιώς το ξεκίνησε, αλλού το πήγε στο τέλος ο Αντώναρος

αντωναρος

To Πρώτο Θέμα «ευχαρίστησε» κατά κάποιον περίεργο λόγο ο Ευάγγελος Αντώναρος σε ανάρτησή του.

Βέβαια για τη συγκεκριμένη κίνηση του Αντώναρου ισχύει απόλυτα το γνωστό… «δεν είναι αυτό που νομίζετε».

Ο Ε. Αντώναρος ναι μεν ευχαρίστησε το Πρώτο Θέμα αλλά μάλλον το έκανε με διάθεση να τρολάρει. «Α δεν έχω παράπονο. Πολύ συχνά — δεν το φανταζόμουν ομολογώ — ασχολείται το Πρώτο Θέμα το τελευταίο διάστημα με τη αφεντιά μου.

Φαινεται πως βρίσκει ενδιαφέροντα όσα λέω σε διάφορες (κυριως τηλεοπτικές) συνεντεύξεις μου και τα αναπαράγει σε έκταση. Θα μπορούσαν να με ρωτήσουν βέβαια και οι ίδιοι. Αλλά δεν το παίρνουν απόφαση (ακόμη) φαίνεται…», έγραψε αναλυτικά ο Αντώναρος σχολιάζοντας την επιλογή του γνωστού ιστότοπου να δημοσιεύει τη συνέντευξή του το πρωί της Παρασκευής στον ΣΚΑΪ.

Μάλιστα ο Ε. Αντώναρος υπογραμμίζει το γεγονός πως από τη μία το Πρώτο Θέμα κάνει είδηση τα λεγόμενα του, ωστόσο δεν απευθύνονται απευθείας στην πηγή των δηλώσεων… στον ίδιο δηλαδή.

Τι δήλωσε όμως ο Αντώναρος στον ΣΚΑΙ

«Ο κ. Κασσελάκης απελευθερώθηκε από τα βαρίδια»

Ο κ. Αντώναρος εκτίμησε πως: «Η ομάδα αυτή απηχεί λίγο στους οπαδούς» και πρόσθεσε πως ο κ. Κασσελάκης «απελευθερώθηκε από τα βαρίδια. Αυτοί που ήταν να φύγουν έφυγαν, δε νομίζω να φύγει κάποιος άλλος».

Ενώ τόνισε πως «Κάθε αποχώρηση είναι πλήγμα για το ΣΥΡΙΖΑ»

«Συμφωνώ με τη φράση που είπε ο κ. Κασσελάκης για τους νοικοκυραίους», δήλωσε. Σχετικά με την στάση του κ. Πολάκη τόνισε πως «κάνει σκληρή δουλειά, όχι μόνο στο κόμμα αλλά και στον μόχθο της ζωής».

«Όσοι έφυγαν χθες είχαν μόνιμο πρόβλημα την πίκρα της ήττας»

«Όσοι έφυγαν χθες είχαν μόνιμο πρόβλημα την πίκρα της ήττας, δεν μπορεί να αμφισβητείς την έκβαση της εκλογικής διαδικασίας», δήλωσε

Σχετικά με την στάση που πρόκειται να κρατήσει ο κ. Τσίπρας ο κ. Αντώναρος σχολίασε: «Ο κ. Τσίπρας έχει δύο δυνατότητες. Υπήρχαν πρώην πρωθυπουργοί οι οποίοι κάθονταν στα πρώτα έδρανα και άλλοι στα τελευταία, όπως ο Καραμανλής και ο Παπανδρέου».

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

mixaloliakos

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

«Τεράστια πρόκληση για τα θύματα της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και τις οικογένειές τους,…