Newsroom

Newsroom

Άνοιγμα Σαββίδη στο MEGA με "καρφιά" σε Κοντομηνά

Για το ενδεχόμενο συνεργασίας με κάποιο κανάλι μίλησε ο υπερθεματιστής και πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, σε έλληνες δημοσιογράφους, στο πλαίσιο της εκδήλωσης της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων Ρωσίας, στη Μόσχα.

580f32041dc524e5758b47f0

Μετά τις αιχμές που άφησε ο κ. Σαββίδης με έμμεσο τρόπο για τον ισχυρό άνδρα του ALPHA, Δημήτρη Κοντομηνά, επισήμανε πως εξετάζει το ενδεχόμενο εξαγοράς άλλων υφιστάμενων καναλιών. Χαρακτήρισε το MEGA ενδιαφέρον κανάλι, το οποίο έχει όμως τεράστια προβλήματα, προσθέτοντας πως φοβάται ότι θα πάει μέσω πτωχευτικής διαδικασίας.

«Προκειμένου να επισπεύσουμε τις διαδικασίες, εξετάζουμε τη λύση της εξαγοράς αλλά στα υφιστάμενα κανάλια υπάρχουν τεράστια προβλήματα. Με τον Alpha δεν κάνουμε διαπραγματεύσεις. Αυτή είναι εξαρχής η θέση μας. Δεν θέλω να κάνω διαπραγματεύσεις με ανθρώπους που συμπεριφέρονται με απαράδεκτο τρόπο. Όσον αφορά το Μega, είναι πολύ ενδιαφέρον κανάλι με τεράστιο αρχείο, βρίσκεται εντός των ενδιαφερόντων μας αλλά πρέπει να ομολογήσουμε ότι έχει τεράστια προβλήματα και φοβάμαι ότι θα πάει μέσω πτωχευτικής διαδικασίας. Όσο για τα υπόλοιπα κανάλια, συζητάμε» ανέφερε.

Από εκεί και πέρα, εμφανίστηκε δυσαρεστημένος με την αναβολή της προγραμματισμένης για σήμερα συνεδρίας της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, με αντικείμενο την ακρόαση των τεσσάρων υπερθεματιστών. «Αν εκείνοι δεν έχουν δουλειά, δε σημαίνει ότι και όλοι οι άλλοι δεν έχουν δουλειά. Σύμφωνα με το νόμο μπορώ να μην πάω, όμως εγώ σέβομαι τη Βουλή της Ελλάδος. Είναι τρομερή η κατάσταση. Για τα κόμματα υπάρχει ένας κανόνας: Όσο χειρότερα, τόσο καλύτερα. Και αυτό είναι ξεκάθαρο. Αν αυτά τα κόμματα είχαν συνείδηση, δεν θα έθεταν το θέμα να επιστραφούν 90 εκατομμύρια» επεσήμανε.

«Δεν ξέρουμε τι απόφαση θα βγάλει το ΣτΕ. Ομολογώ όμως ότι δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει στην Ελλάδα. Υπήρξε κάποιος νόμος βάσει του οποίου πούλησαν τις άδειες εμείς πληρώσαμε και αγοράσαμε τις άδειες. Θα έπρεπε με την ανακοίνωση του διαγωνισμού να έχει αποφασιστεί αν είναι νόμιμη η διαδικασία. Τι συμβαίνει εδώ; Γίνεται κάποια απάτη στο επίπεδο του κράτους;» αναρωτήθηκε με νόημα ο Ιβάν Σαββίδης πριν συμπληρώσει τη δεύτερη διακύβευση αυτής της όψιμης κρίσης εκ μέρους του ΣτΕ. «Ο κόσμος χρειάζεται χρήματα και είναι πολύ ευτυχής συγκυρία που ένα τόσο μεγάλο ποσό ήρθε από το πουθενά. Τι θα γίνει όμως αν το δικαστήριο βγάλει απόφαση ότι ο νόμος είναι κακός και τα λεφτά πρέπει να επιστραφούν; (και θα υπάρξουν και ρήτρες και ποινές). Έχει τόσα πολλά λεφτά ο ελληνικός λαός και το κράτος, για να τα πετάμε; Μιλάμε για 190 τώρα και 350 εκατομμύρια στο σύνολο».

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

παο finel

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

Ο μεγαλύτερος «άθλος» στη σύγχρονη ιστορία της Euroleague ολοκληρώθηκε και πλέον ο Παναθηναϊκός Aktor δίνει…

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

μηστο ευρω

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

Πολλά τα παράπονα των βουλευτών για συμπεριφορές κυβερνητικών αξιωματούχων στις συναντήσεις με Μητσοτάκη.