Newsroom

Newsroom

Ανένδοτος ο Μίλερ: Τι απαντά ο υπερφίαλος Γερμανός

«Ο έξυπνος παραδέχεται, ο πονηρός δικαιολογείται και ο ηλίθιος επιμένει» λέει ο σοφός λαός και είναι αυτονόητη η κατηγορία που κατατάσσεται ο υπερόπτης ποδοσφαιριστής της Μπάγερν, Τόμας Μίλερ.

582c60761dc5245b1c8b4894

Μετά από την αποστομωτική απάντηση του Διευθυντή Επικοινωνίας της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου του Σαν Μαρίνο, με την οποία έβαλε στη θέση του τον επιθετικό της Εθνικής Γερμανίας, ο τελευταίος αντί να συνειδητοποιήσει το πόσο προσβλητική ήταν η δήλωσή του, επέμεινε στα λεγόμενά του.

«Το να παίζεις απέναντι σε εθνικές ομάδες όπως αυτή του Σαν Μαρίνο δεν έχει σχέση με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Δεν μπορώ να καταλάβω το νόημα στο να παίζεις τέτοια ματς» είχε πει, με τη δήλωση αυτή να χαρακτηρίζεται ως μεγάλη αναίδεια κατά των συναδέλφων του, αλλά και της χώρας που ευθέως πρόσβαλε. 

 Ο Άλαν Γκασπερόνι είχε απαντήσει τότε με έναν επικό δεκάλογο, ο οποίος κατέληγε με την εξής φράση: «Με βοήθησε να συνειδητοποιήσω ότι παρότι φοράτε την καλύτερη φανέλα της Adidas, από κάτω είστε πάντα εκείνοι που φοράτε λευκές κάλτσες με σανδάλι».

Μετά από αυτά, ο αφελής Γερμανός επανήλθε δηλώνοντας: «Οι οπαδοί μου μπορούν να σας διαβεβαιώσουν ότι φυσικά θα συνεχίσω και στο μέλλον να μην φοβάμαι να εκφράζω την ειλικρινή άποψή μου ακόμα κι αν αυτή αφορά μη ευχάριστα και δύσκολα ζητήματα».

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

mixaloliakos

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

«Τεράστια πρόκληση για τα θύματα της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και τις οικογένειές τους,…