Newsroom

Newsroom

Ανακοίνωση της οικογένειας του 11χρονου Μάριου: Να μην βρεθεί κανείς στη θέση μας

«Να μη βρεθεί καμία οικογένεια σε παρόμοια θέση με τη δική μας», εύχεται η οικογένεια του 11χρονου Μάριου, ο οποίος το βράδυ της Πέμπτης έχασε τη ζωή του από αδέσποτη σφαίρα που δέχτηκε στο κεφάλι ενώ βρισκόταν στη γιορτή του σχολείου του στο Μενίδι.

593e734c1dc524da428b45a9

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση της οικογένειας του 11χρονου Μάριου:

«Θα θέλαμε ειλικρινά παρά τις δύσκολες ώρες που βιώνουμε μετά από την τόσο άδικη πρόωρη και αναπάντεχη απώλεια του μικρού μας γιου να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τα ΜΜΕ που κατόπιν εκφράσεως επιθυμίας μας σεβαστήκαν την θλίψη μας τηρώντας την δέουσα διακριτικότητα και προστατεύοντας έτσι την μνήμη του παιδιού μας.

Επιθυμούμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλους όσοι συμπαραστάθηκαν στο πένθος μας από όλη την Ελλάδα, αλλά και κυρίως όλους τους κατοίκους του Μενιδίου.

Το μόνο που ζητάμε ως γονείς από την Πολιτεία είναι να ακούσει με σοβαρότητα τη φωνή αυτών των ανθρώπων που και οι ίδιοι είναι γονείς και ζητούν την προστασία της έτσι ώστε στο μέλλον να μην βρεθεί καμία οικογένεια σε παρόμοια θέση με την δική μας».

ΕΛ.ΑΣ:  Αν οι γιατροί μας είχαν πει ότι ο Μάριος είχε δεχθεί σφαίρα, ίσως να είχαμε συλλάβει το δράστη

Την ίδια στιγμή κύκλοι ανώτατων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο για το θάνατο του 11χρονου Μάριου επισήμαναν πως οι γιατροί τους είχαν ενημερώσει εγκαίρως πως ο μικρός Μάριος είχε δεχθεί σφαίρα στο κεφάλι, πιθανότατα να είχαν εντοπίσει και να είχαν συλλάβει το δράστη. 

«Εάν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης οι γιατροί του νοσοκομείου όπου διακομίστηκε ο μαθητής είχαν διαπιστώσει ότι δέχθηκε σφαίρα στο κεφάλι του, θα είχαμε αποκλείσει αμέσως την περιοχή και πιθανότατα θα συλλαμβάναμε το δράστη. Εμείς ενημερωθήκαμε για το πόρισμα του ιατροδικαστή το μεσημέρι της Παρασκευής. Χάθηκε πολύτιμος χρόνος. Θα “δέσουμε”, όμως, την υπόθεση και ο δράστης θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη» δήλωσαν χαρακτηριστικά.  

Συγκλόνισε η Μαρία Μπακοδήμου: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση και ήταν πολύ δύσκολο»

mpakodimou 4

Συγκλόνισε η Μαρία Μπακοδήμου: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση και ήταν πολύ δύσκολο»

Μάλιστα η Μαρία Μπακοδήμου ανέφερε ότι όταν συνέβη το συγκεκριμένο περιστατικό ήταν ανήλικη

Οργισμένη ανάρτηση Κασσελάκη: «Ο Μητσοτάκης είναι ο πρωθυπουργός που επί των ημερών του αποφυλακίζεται ο Μιχαλολιάκος»

6182087

Οργισμένη ανάρτηση Κασσελάκη: «Ο Μητσοτάκης είναι ο πρωθυπουργός που επί των ημερών του αποφυλακίζεται ο Μιχαλολιάκος»

Ευθεία επίθεση προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης σχετικά με την αποφυλάκιση του…