Newsroom

Newsroom

Ανάκληση της απόφασης μετάθεσης του Περιφερειακού Διευθυντή του ΣΔΟΕ

Μετά τον θόρυβο που προκάλεσε η σκανδαλώδης μετάθεση του Περιφερειακού Διευθυντή του ΣΔΟΕ Νίκου Παναγιωτόπουλου, ο οποίος είχε αναλάβει την…

sdoe

Μετά τον θόρυβο που προκάλεσε η σκανδαλώδης μετάθεση του Περιφερειακού Διευθυντή του ΣΔΟΕ Νίκου Παναγιωτόπουλου, ο οποίος είχε αναλάβει την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ,συμφωνά με πληροφορίες παρενέβη ο υπουργός οικονομικών κ Στουρνάρας και η απόφαση της μετάθεσης ανακλήθηκε.
Συγκεκριμένα ο κ Παναγιωτόπουλος είχε αναλάβει να διαλευκάνει την υπόθεση της λίστα Λαγκάνρτ λίγες ώρες πριν, ωστόσο με μία σκανδαλώδη παρέμβαση του, ο υφυπουργός Οικονομικών Νίκος Μαυραγάνη μετέθετε το Περιφερειακό Διευθυντή του ΣΔΟΕ Νίκο Παναγιωτόπουλο.
Μόλις χθες ο Οικονομικός Εισαγγελέας κ. Πεπόνης με επείγουσα εισαγγελική εντολή ανέθεσε στον κ. Παναγιωτόπουλο την έρευνα για την λίστα και στην ουσία λίγες ώρες μετά ο υφυπουργός οικονομικών προσπάθησε να τον «ξηλώσει» από την υπόθεση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι οικονομικοί εισαγγελείς από την στιγμή που γνωστοποιήθηκε η υπόθεση της λίστας με τους μεγαλοοφειλέτες – φοροφυγάδες ψάχνουν αδιάφθορα και έντιμα στελέχη στο ΣΔΟΕ προκειμένου να ξεκαθαρίσουν την υπόθεση. Ο κ. Πεπόνης φέρεται να είχε καταλήξει στο πρόσωπο του Νίκου Παναγιωτόπουλου ως άνθρωπο εμπιστοσύνης

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

3

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

Φαίνεται η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν χαμογελαστοί, χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει, στον αρχαιολογικό…

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

mixaloliakos

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

«Τεράστια πρόκληση για τα θύματα της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και τις οικογένειές τους,…