Αναβλήθηκε η δίκη της Χρυσής Αυγής – Από βδομάδα η απολογία Κασιδιάρη

Αύριο θα απολογηθούν τελικά Ηλιόπουλος και Ζησιμόπουλος

Αύριο θα απολογηθούν τελικά οι πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλιόπουλος και Ζησιμόπουλος, καθώς η σημερινή δικάσιμος της μεγάλης δίκης της ναζιστικής Χρυσής Αυγής αναβλήθηκε λόγω προβλήματος υγείας της προέδρου της έδρας κ. Λεπενιώτη.

Σύμφωνα με το παρατηρητήριο της δίκης της Χρυσής Αυγής, στην αίθουσα του Εφετείου βρίσκονταν οι δύο κατηγορούμενοι προκειμένου να απολογηθούν, ωστόσο, η αναπληρώτρια πρόεδρος κ. Βάρκα ανακοίνωσε ότι λόγω προβλήματος υγείας της Προέδρου, η δίκη αναβάλλεται για αύριο το πρωί.

Αξίζει να τονιστεί ότι αύριο ήταν προγραμματισμένο να απολογηθεί ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, η απολογία του οποίου αναμένεται να παρουσιάσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ωστόσο, λόγω αυτής της εξέλιξης, οι απολογίες του «ζεύγους» Κασιδιάρη – Κούζηλου που θα πραγματοποιούνταν αύριο μεταφέρονται για την επόμενη δικάσιμο που είναι στις 16/10, και πάλι στην αίθουσα τελετών του Εφετείου, ενώ η απολογία του ευρωβουλευτή Γιάννη Λαγού (που επίσης έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον λόγω της δράσης του) μεταφέρεται για τις 17/10 στον Κορυδαλλό.

Μετρό και Σιδηρόδρομος: Στο βωμό της εξυπηρέτησης ιδιωτικών συμφερόντων

Μετρό και Σιδηρόδρομος: Στο βωμό της εξυπηρέτησης ιδιωτικών συμφερόντων

Στο επίκεντρο της κυβερνητικής πολιτικής, βρίσκεται η ικανοποίηση των συμφερόντων των ιδιωτών που κατασκευάζουν τα…