"Αν ξαναμιλήσεις έτσι θα τσακίσω εσένα και την χώρα σου!" (video)

Ένα απίστευτο περιστατικό έφερε στην επιφάνεια ο γάλλος δημοσιογράφος Nicolas Hénin σε ντοκιμαντέρ του με τίτλο «Το μυστήριο Πούτιν»

NewsRoom 30/11/2017 | 17:26

Έναν έντονο διάλογο του «τσάρου» το 2007 με τον τότε Πρόεδρο της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί, φέρνει στο φως ντοκιμαντέρ της γαλλικής τηλεόρασης για τον Ρώσο Πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν. Ο διάλογος που υπάρχει στο ντοκιμαντέρ, το οποίο «κατέβηκε» από το YouTube, θέλει τον Νικολά Σαρκοζί να προσπαθεί να μειώσει τον Ρώσο ομόλογό του στην κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχαν, κατά το πρώτο ταξίδι του νεοεκλεγέντα Γάλλου Προέδρου στη Ρωσία.

Φαίνεται, λοιπόν, πως ο Σαρκοζί έκανε το λάθος να μιλήσει με απαξιωτικό ύφος στον Πούτιν, πράγμα που εξόργισε τον Ρώσο Πρόεδρο. «Αν ξαναμιλήσεις έτσι θα τσακίσω εσένα και την χώρα σου!», φέρεται να απάντησε ο Πούτιν.

«Οι φραστικές προσβολές προς τον Νικολά Σαρκοζί από τον Πούτιν είναι άκρως ταπεινωτικές», δήλωσε ο δημοσιογράφος που συνόδευε τον Γάλλο πρόεδρο σε αυτό το ταξίδι.

Στη συνέχεια ο Σαρκοζί, εμφανώς σοκαρισμένος έδωσε συνέντευξη τύπου όπου υπογράμμισε ότι συζήτησε με τον Βλαντιμίρ Πούτιν χωρίς καμία επιθετικότητα.