Άμα θέλετε, τους πιστεύετε

Ο Στουρνάρας δήλωσε στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής ότι η ύφεση θα κυμανθεί από 4,5%, μέχρι 9,5%. Το βασικό σενάριο του κεντρικού τραπεζίτη προβλέπει ύφεση 6% για το 2020.

5084054

Αλλά και ανάπτυξη 5,5% για το 2021. Με βάση τις προβλέψεις του όλα τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και την πρόβλεψη της Κομισιόν, και την ομολογία του Μητσοτάκη, για 10% ύφεση, άμα θέλετε τον πιστεύετε.

Ο Δένδιας δήλωσε ότι έγιναν δυο επίσημα διαβήματα στην τουρκική κυβέρνηση για τα μυστήρια του Έβρου. Δήλωσε επίσης ότι τα διαβήματα έγιναν παρά το γεγονός ότι δεν υπήρξε καμιά είσοδος τουρκικών στρατευμάτων σε ελληνικό έδαφος.

Ουδείς κατάλαβε γιατί τα βάλαμε με τους Τούρκους, αφού δεν έγινε τίποτε. Το ξεκαθάρισε πάντως ο υπουργός Εξωτερικών δηλώνοντας ότι για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, που συμπλέει με τα κατάλοιπα της Χρυσής Αυγής. Άμα θέλετε, τον πιστεύετε.

Ο Καραμανλής (ο Αχιλλεύς), που δεν ξέρει με πόσα λάμδα γράφεται ο Αχελλλλώος, δήλωσε ότι το μετρό της Θεσσαλονίκης θα λειτουργήσει άρτιο και ολοκληρωμένο το 2023. Σταμάτησαν με απόφαση του Μητσοτάκη τα έργα στην τελική τους φάση, μεταφέρουν τα αρχαία από τον σταθμό Βενιζέλου, πληρώνουν με δικά μας λεφτά τους εργολάβους για τις καθυστερήσεις, αλλά θα έχουν οι Θεσσαλονικείς μετρό το 2023. Άμα θέλετε, τον πιστεύετε.

Ο Βρούτσης δήλωσε ότι με τα μέτρα της κυβέρνησης, που ανακοίνωσε πρόσφατα ο πρωθυπουργός, προστατεύονται οι θέσεις εργασίας και οι μισθοί των εργαζομένων. Μιλάμε για τον ίδιο υπουργό που έλεγε πόσο καλά ήταν τα βάουτσερ. Ως προς τους μισθούς, πάντως, τις δηλώσεις του υπουργού στήριξαν και κάποιοι λογαριασμοί του αντικειμενικού ΣΚΑΪ. Δεν πρόκειται συνεπώς να χάσουν τίποτε οι εργαζόμενοι χάρη στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Άμα θέλετε, τους πιστεύετε.

Η Κεραμέως δήλωσε ότι οι κάμερες στα σχολεία, για τις οποίες έγινε τόσος θόρυβος, είναι προαιρετικές. Αφού έγινε της κακομοίρας, πήραν τους δρόμους οι εκπαιδευτικοί, μας πήραν τα αφτιά τα κανάλια για τη χρησιμότητα του μέτρου, τώρα κηρύσσεται προαιρετικό. Και φυσικά φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, που εκμεταλλεύεται μια προαιρετική ρύθμιση για να πλήξει την κυβέρνηση. Άμα θέλετε, την πιστεύετε.

Για όποιον δεν θυμάται, ο Μητσοτάκης υπέγραφε προεκλογικά με τους Έλληνες «συμφωνία αλήθειας».

Ο ψεύτης έχει κοντά ποδάρια, είπατε; Ναι, αλλά έχει μακριά χέρια…

Πηγή: Αυγή 

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Ρομπότ Σοφία: Η πρώτη συνέντευξη στην ελληνική τηλεόραση – «Δεν έχουμε επιθυμία να κατακτήσουμε τον κόσμο» (video)

Ρομπότ

Ρομπότ Σοφία: Η πρώτη συνέντευξη στην ελληνική τηλεόραση – «Δεν έχουμε επιθυμία να κατακτήσουμε τον κόσμο» (video)

«Είμαι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης αλλά δεν μπορώ να εξηγήσω ακριβώς τι είναι», ανέφερε το Ρομπότ…

Στο εδώλιο πρώην εισαγγελέας για χιλιάδες δικογραφίες που έκαναν… φτερά στην Κέρκυρα

δικαστηριο 3

Στο εδώλιο πρώην εισαγγελέας για χιλιάδες δικογραφίες που έκαναν… φτερά στην Κέρκυρα

1.000 περίπου δικογραφίες έτοιμες για κάψιμο είχαν βρεθεί στην αποθήκη φίλης της, ενώ άλλες στο…