Αλέξης Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης φοβάται και το δείχνει

Σφοδρότατη επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, εξαπέλυσε το βράδυ της Δευτέρας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Κω

alexis tsipras 10

«Πιστεύω ότι είμαστε παρόντες σε ένα μεγάλο δημοκρατικό προσκλητήριο για τη αλλαγή που θα έλθει με τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις 21 Μάη», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας, ξεκινώντας την ομιλία του στην Κω, το βράδυ της Δευτέρας

Ο Αλ. Τσίπρας αναφέρθηκε επίσης σε μια σειρά σημαντικών θεμάτων: από τις υποκλοπές μέχρι την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια που έχουν γονατίσει τα νοικοκυριά.

Μεταξύ άλλων καυτηρίασε την επιδοματική πολιτική, τονίζοντας πως για την κυβέρνηση Μητσοτάκη «δεν υπάρχει χώρος για τη μεσαία τάξη, για τους νέους και τις νέες, για τους συνταξιούχους…».

Δεν δίστασε να χαρακτηρίσει την κυβέρνηση Μητσοτάκη ως «ανώνυμη εταιρεία» και ως «τη χειρότερη Δεξιά» που έχει περάσει από τον τόπο. Όπως υποστήριξε, η κυβέρνηση αυτή ντροπιάζει ακόμα και τους δεξιούς, και ζήτησε να φύγει αυτή «η κυβέρνηση των ανισοτήτων, των υποκλοπών» κτλ.

Κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν την προοδευτική αλλαγή που έρχεται στον τόπο, επαναλαμβάνοντας την ανάγκη για «Δικαιοσύνη παντού». Εκφράζοντας την αισιοδοξία του, είπε

«Έμεινε ένας μήνας μέχρι ο λαός μας να πει το μεγάλο όχι στο καθεστώς Μητσοτάκη και το μεγάλο ναι στον ΣΥΡΙΖΑ. Η Ελλάδα θα αφήσει πίσω της τέσσερα σκληρά χρόνια με ανασφάλεια και αγωνία και θα κάνει το πρώτο βήμα για δικαιοσύνη και σιγουριά», ανέφερε ο κ. Τσίπρας. Συνεχίζοντας πρόσθεσε ότι «η ελληνική κοινωνία περνά από τον θυμό στην απόφαση, ξέρουμε και μπορούμε να βγάλουμε την χώρα από το τέλμα».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ άλλων, ανακοίνωσε ακόμη ότι θα εφαρμόσει και το υγειονομικό ισοδύναμο για την αναβάθμιση του συστήματος Υγείας στα νησιά με κίνητρα για την στελέχωση των υγειονομικών δομών στις νησιωτικές περιοχές. «Πρόκειται για δέσμη μέτρων προκειμένου να καταστήσουμε τους νησιώτες ίσους με όλους τους πολίτες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Κρύβεται ο πρωθυπουργός»

Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι ο Κυρ. Μητσοτάκης «φοβάται πολύ και το δείχνει» να αντιμετωπίσει τον ίδιο σε μια τηλεμαχία. «Κρύβεται ο πρωθυπουργός», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος σχολίασε καυστικά: «Είπα πριν ότι ο κ. Μητσοτάκης φοβάται πολύ και το δείχνει. Φοβάται τόσο που δεν τολμά να έρθει σε μια τηλεοπτική συζήτηση απέναντί μου ενώπιος ενωπίω. Τη μία λέει ότι το δίλημμα των εκλογών είναι Μητσοτάκης ή Τσίπρας, την άλλη όμως αρνείται να έρθει να συγκριθούμε, να αναπτύξουμε τα επιχειρήματά μας. Κρύβεται, θέλει να δοξαστεί κρυπόμενος ή μάλλον λιβανιζόμενος από τους δημοσιογράφους της αρεσκείας του. Γιατί είναι κατανοητό να θέλει να κρυφτεί από μένα. Το καταλαβαίνω. Να κρύβεται όμως και από δημοσιογράφους; Να επιλέγει ποια παρουσιάστρια θα του πάρει συνέντευξη στους τηλεοπτικούς σταθμούς, μην και τον ρωτήσουν κάτι έξω από τα σκονάκια του; Πρώτη φορά βλέπω τέτοιο πρωθυπουργό, τόσο φοβισμένο».

Τέλος ο Αλέξης Τσίπρας, έκανε αναφορά στην απώλεια του Νεκτάριου Σαντορινιού και ανακοίνωσε ότι αποδίδοντας τιμή στην μνήμη του θα είναι ο ίδιος υποψήφιος στα Δωδεκάνησα. Μίλησε για το μεταφορικό ισοδύναμο που είχε εισηγηθεί ο Νεκτάριος Σαντορινιός ως υπουργός Νησιωτικής Πολιτικής και πρόσθεσε ότι θα το θέσει ξανά σε εφαρμογή.

 

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

παο finel

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

Ο μεγαλύτερος «άθλος» στη σύγχρονη ιστορία της Euroleague ολοκληρώθηκε και πλέον ο Παναθηναϊκός Aktor δίνει…

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

μηστο ευρω

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

Πολλά τα παράπονα των βουλευτών για συμπεριφορές κυβερνητικών αξιωματούχων στις συναντήσεις με Μητσοτάκη.