Ακυρώθηκε η συγκέντρωση υπέρ του Γιάννη Μιχαηλίδη στο Μοναστηράκι-Συνέλευση σήμερα στις 21.00

Τι αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές

5644951

Την ακύρωση της συγκέντρωσης που ήταν προγραμματισμένη για τις 19:00 το απόγευμα της Παρασκευής στο Μοναστηράκι υπέρ του αιτήματος για αποφυλάκιση υπό όρους του Γιάννη Μιχαηλίδη και την οποία απαγόρευσε η αστυνομία ανακοίνωσε η “Συνέλευση Αλληλεγγύης στον αναρχικό απεργό πείνας Γ. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ”.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε σε γνωστό ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου η “Συνέλευση Αλληλεγγύης στον αναρχικό απεργό πείνας Γ. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ”, υπογραμμίζει πως πλέον το πλαίσιο της απεργίας πείνας που καλέστηκε δεν υφίσταται πλέον καθώς ο Γιάννης Μιχαηλίδης σε ανακοίνωσή του την ανέστειλε, αναφέροντας ωστόσο ότι δεν σκοπεύει να αφήσει αυτόν το δύσκολο αγώνα, ανολοκλήρωτο και ζητάει συγγνώμη από όσους τον στήριξαν.

“Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όσους με στήριξαν με οποιοδήποτε τρόπο. Όσους πήραν θέση, όσους τοποθετήθηκαν, όσους υπερέβησαν τους κοινωνικούς τους ρόλους επειδή κυριάρχησε η ενσυναίσθηση. Αλλά κυρίως όσους πάλεψαν με νύχια και με δόντια να σπάσουν την επιβεβλημένη σιωπή, όσους ξυλοκοπήθηκαν στους δρόμους για να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους, όσους ρίσκαραν και όσους πείνασαν στις φυλακές. Στους τελευταίους οφείλω τη ζωή μου. Αν δεν είχαν συμβεί όλα αυτά, αυτή τη στιγμή δεν θα υπήρχαν οι προϋποθέσεις να αναστείλω“, αναφέρει μεταξύ άλλων ο Γιάννης Μιχαηλίδης και σημειώνει πως προσβλέπει την άμεση απελευθέρωσή του.

Επίσης όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση το αίτημα για αποφυλάκιση παραμένει καθώς χθες , Πέμπτη, 28 Ιουλίου το Συμβούλιο Εφετών Λαμίας έβαλε “φρένο” στην αίτηση για αποφυλάκισή υφ’ όρους του Γιάννη Μιχαηλίδη, παρότι έχει εκτίσει τα 3/5 της ποινής του.

Παράλληλα ανακοινώνεται πως η επόμενη συνέλευση θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Παρασκευή 29 Ιουλίου, στη ΦΕΠΑ στις 21:00.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

“Η σημερινή συγκέντρωση για τις 7μμ στο Μοναστηράκι ακυρώνεται, μιας και το συγκεκριμένο πλαίσιο απεργίας πείνας υπό το οποίο καλέστηκε δεν υφίσταται πλέον. Τίποτε δεν τελειώνει εδώ. Το αίτημα για αποφυλάκιση του συντρόφου παραμένει και θα εξακολουθούμε να το στηρίζουμε έμπρακτα, όπως και πριν. Η αναγκαιότητα του να είμαστε στο δρόμο ενάντια στην επέλαση της κρατικής καταστολής παραμένει. Η επόμενη συνέλευση θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 21.00 ΦΕΠΑ.

Να ικανοποιηθεί το αίτημα του αναρχικού συντρόφου Γιάννη Μιχαηλίδη για την άμεση απελευθέρωσή του!

Συνέλευση αλληλεγγύης στον αναρχικό απεργό πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη“.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη