Αιχμηρό σχόλιο Νεφελούδη για την «αναίδεια» της κυρίας Γεννηματά

Αιχμηρή ανάρτηση έκανε ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας Ανδρέας Νεφελούδης, σχετικά με δήλωση της κας Φώφης Γεννηματά «να τελειώνουμε με το αποκρουστικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ...» .

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Νεφελούδης έγραψε ότι τον «σόκαρε το αγοραίο της έκφρασης (…) γιατί αυτοστιγμεί σκέφτηκα πως ενώ με τη ΝΔ είναι ευγενέστατη με μας ακολουθεί αυτή την αγοραία αργκό».

«Έπρεπε λοιπόν να έρθει το αποκρουστικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ για να μειώσει δραστικά τις τελικές τιμές των σπιτιών, και να ξεμπλοκάρει μια βρωμιά 15 χρόνων των κυβερνήσεων σας», σημείωσε δεικτικά ο Ανδρέας Νεφελούδης.

Ολόκληρη την ανάρτηση του γεν. γραμματέα του υπουργείου Εργασίας.

«Η ΑΝΑΙΔΗΣ κα ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ
Ακουσα μια δήλωση της κας Γεννηματά η οποία με σόκαρε: …”να τελειώνουμε με το αποκρουστικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ…”. Με σόκαρε το, πως να το πω, το αγοραίο της έκφρασης (το συνηθίζει αυτό η εν λόγω κυρία), με σόκαρε επίσης γιατί αυτοστιγμεί σκέφτηκα πως ενώ με τη ΝΔ είναι ευγενέστατη με μας ακολουθεί αυτή την αγοραία αργκό, αλλά σκέφτηκα τα συνεταιράκια και…

Με σόκαρε όμως ο τόπος και ο κόσμος στον απευθυνόταν η κα Γεννηματά, γιατί στον χώρο που βρέθηκε και στον κόσμο που μιλούσε με αυτό τον τρόπο κιόλας ήταν σαν να τους έβγαζε τη γλώσσα και να κούναγε αναιδώς το δάχτυλο στα μάτια τους. Ήταν λοιπόν στο Μενίδι, εκεί που είχε παρουσιάσει η δική της εξουσία (όταν ήταν υπουργός συγκυβερνώντας ή και μόνη) το πραγματικό ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΌ της πρόσωπο της πελατειακής λογικής, της προσπάθειας για εκμαυλισμό συνειδήσεων, ήταν τότε που κρατούσε ομήρους 2192 οικογένειες (περίπου 10.000 ανθρώπους) που ήταν και είναι οικιστές του Ολυμπιακού Χωριού και για ολόκληρα 15 χρόνια δεν τους έδιναν τα οριστικά παραχωρητήρια (έχουν αρχίσει να δίνονται τώρα από την αποκρουστική κυβέρνηση μας…) για να τους εκβιάζουν, να παίζουν με την φτώχεια και την ανέχεια και να επιδιώκουν με αθέμιτα μέσα την ψήφο τους. Ήταν τότε που αντί να δώσουν τα σπίτια στην τιμή κόστους (για παράδειγμα τη γη την είχε αγοράσει ο τ. ΟΕΚ που μετά τον έκλεισε η κα Γεννηματά με 4€/τμ) τα δώσανε με αξία γης την αντικειμενική και από 4 τους την χρεώσανε με 467€/τμ (463€/τμ παραπάνω Φώφη μου, οι κυβερνήσεις σας). Έπρεπε λοιπόν να έρθει το αποκρουστικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ για να μειώσει δραστικά τις τελικές τιμές των σπιτιών τους (γιατί εμάς δεν μας εμπνέει το φαγοπότι) και να ξεμπλοκάρει μια βρωμιά 15 χρόνων των κυβερνήσεων σας. Σε αυτό λοιπόν τον κόσμο η ΑΝΑΙΔΗΣ κα Γεννηματά σήκωσε το δάχτυλο, αλλά τι τα θες… τόση ήταν τόση είναι…».