Newsroom

Newsroom

Άγριο ξύλο για κεραία κινητής τηλεφωνίας στον Βόλο

Συμπλοκές, ξύλο, τραυματισμός ενός ηλικιωμένου και υλικές ζημιές σε ακίνητο, ήταν ο απολογισμός στον Βόλο μετά τις διαφωνίες για την τοποθέτηση μιας κεραίας κινητής τηλεφωνίας σε ταράτσα.

582789651dc5246c508b486e

Πολίτες που είχαν συγκεντρώθηκαν έξω από το ιδιόκτητο κτίριο στο οποίο τοποθετήθηκε η κεραία, αντιδρούσαν για την κίνηση αυτή, ισχυριζόμενοι ότι προκαλεί σοβαρά προβλήματα υγείας στους περιοίκους.

Κατά τη διάρκεια των συμπλοκών σημειώθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο ισόγειο του κτιρίου που τοποθετήθηκε η κεραία και έσπασαν πολλά τζάμια, ενώ κάτοικοι που συμμετείχαν στη διαμαρτυρία έλεγαν ότι ο ιδιοκτήτης του κτιρίου, τους προκάλεσε με τη συμπεριφορά του καθώς δεν ενδιαφέρεται για την υγεία τους.

Την ώρα των σοβαρών επεισοδίων ένας 65χρονος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε συγγενής τού ιδιοκτήτη του κτιρίου, γεγονός που εξόργισε περισσότερο τους συγκεντρωμένους. Ο 65χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο Βόλου, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Με την επέμβαση της Αστυνομίας τα επεισόδια έληξαν. Οι κάτοικοι που αντιδρούν, ισχυρίζονται ότι τη Δευτέρα θα προσφύγουν στον εισαγγελέα του Βόλου και αναφέρουν ότι έχουν συγκεντρώσει πολλές υπογραφές για την απομάκρυνση της κεραίας.

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

3

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

Φαίνεται η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν χαμογελαστοί, χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει, στον αρχαιολογικό…

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

mixaloliakos

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

«Τεράστια πρόκληση για τα θύματα της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και τις οικογένειές τους,…