Άγιοι Ανάργυροι: Νέα σοκαριστική μαρτυρία – «Έτρεξε με το μηχανάκι και την κάρφωσε στην πλάτη» (video)

Ο δράστης φαίνεται πως τα δύο τελευταία βράδια ο δράστης κινούταν έξω από το σπίτι της 28χρονης κοπέλας

Άγιοι Ανάργυροι

H γυναικοκτονία που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (01/04) μόλις 40 μέτρα μακριά από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων προκαλεί αποτροπιασμό αλλά εγείρει και ερωτήματα σχετικά με τις ενέργειες της αστυνομίας και το πως η 28χρονη κοπέλα αφέθηκε ουσιαστικά στην τύχη της.

Πόσο μάλλον από τη στιγμή που όπως έγινε γνωστό η άτυχη 28χρονη από το 2020, όταν και χώρισαν, είχε καταθέσει μήνυση εναντίον του πρώην συντρόφου της για βιαιοπραγία και βιασμό, ενώ επιπλέον είχε ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα.

Το μοιραίο βράδυ, επιστρέφοντας στο σπίτι της, είδε τον δράστη να κινείται έξω από αυτό, ενώ σύμφωνα με την κατάθεση του θύματος ήταν το δεύτερο συνεχόμενο βράδυ που τον είδε έξω από το σπίτι της.

Αυτός ήταν και ο λόγος που μαζί με έναν φίλο της, επισκέφτηκαν το Α.Τ. και ζήτησε προστασία, με τον πρώην σύντροφό της όμως να της είχε στήσει καρτέρι, δίπλα από το ΑΤ, και να την μαχαιρώνει με αγριότητα, αφαιρώντας την ζωή της.

Σοκαριστικά είναι και όσα περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος είδε τον δράστη και όλα όσα συνέβησαν λίγο μετά τις 10 το βράδυ.

«Κατέβαινα από το λεωφορείο εκείνη την ώρα. Άκουσα τη γυναίκα να φωνάζει “με κυνηγάει, θα με σκοτώσει”.

Και πάει ο δράστης και τρέχει με το μηχανάκι και την καρφώνει στην πλάτη. Απανωτές μαχαιριές», ενώ όπως τονίζει «της φώναζε θα σε σκοτώσω».

Το όπλο του εγκλήματος

Σύμφωνα με το Star, το όπλο του εγκλήματος ήταν ένα κουζινομάχαιρο περίπου 28 εκατοστά.

Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε πως ο δράστης κατάφερε στην άτυχη γυναίκα δύο χτυπήματα στο στήθος και τρία χτυπήματα πίσω από τον λαιμό και κάτω.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα τραύματα ήταν εξαιρετικά βαθιά, που το μαχαίρι είχε φτάσει έως το κόκκαλο, αποκαλύπτοντας την αγριότητα, με την οποία δολοφονήθηκε.

Για το έγκλημα διεξάγεται ΕΔΕ σχετικά με το τι προηγήθηκε μέσα στο ΑΤ, ενώ ο δράστης, μετά τη γυναικοκτονία, μαχαιρώθηκε και νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική.