Newsroom

Newsroom

Αφαντος και ο Φόλκερ Γιουνγκ;

Εξαφανίστηκε και τρίτος κατηγορούμενος της υπόθεσης Siemens; Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Der Speigel» που κυκλοφορεί αύριο, ο πρώην πρόεδρος της…

Εξαφανίστηκε και τρίτος κατηγορούμενος της υπόθεσης Siemens; Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Der Speigel» που κυκλοφορεί αύριο, ο πρώην πρόεδρος της Siemens Ελλάδος και μέλος του κεντρικού δ.σ. της Siemens AG μέχρι το 2003, ο Φόλκερ Γιουνγκ, δεν είναι πλέον στην Ελλάδα!
Φέρεται να έχει παραβιάσει την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, που του επιβλήθηκε από το καλοκαίρι του 2009 όταν απολογήθηκε ενώπιον του 4ου ειδικού ανακριτή, κατηγορούμενος για τα αδικήματα της ενεργητικής δωροδοκίας και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.

Ο Φόλκερ Γιουνγκ που σύμφωνα με παλαιότερα δημοσιεύματα του ίδιου περιοδικού ήταν επί δεκαετίες το μάτι των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών (του BND) στην μητρική Siemens, προ ημερών έχασε δικαστικά για δεύτερη φορά, αφού απερρίφθη και το νέο αίτημά του για άρση της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Το απέρριψαν με διάταξή τους εισαγγελέας και ανακριτής, κρατώντας τον Φόλκερ Γιουνγκ αναγκαστικά στην Ελλάδα.

Την πληροφορία ότι ο κάτοικος Πάρου είναι άφαντος πυροδοτεί δήλωση του γερμανού νομικού εκπροσώπου του «Der Spiegel». Την ίδια στιγμή οι αρμόδιοι ανακριτές της υπόθεσης Siemens δηλώνουν άγνοια για το πού βρίσκεται ο «συνεπέστατος και τυπικός με τη Δικαιοσύνη» Φόλκερ Γιουνγκ.

Οι έλληνες νομικοί του εκπρόσωποι, αιφνιδιασμένοι, υποστηρίζουν ότι ο Φόλκερ Γιουνγκ είναι στην Ελλάδα. Δεν παίρνουν όμως και όρκο.

Χθες μέχρι αργά η «Κυριακάτικη Ε.» ανέμενε απάντηση των ελληνικών αρχών για το αν ο Φόλκερ Γιουνγκ είναι εδώ ή «πέταξε», όπως ο Χρήστος Καραβέλας και ο Μιχάλης Χριστοφοράκος.
ΑΡΙΣΤΕΑ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΥ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΤΗ
http://www.enet.gr

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

gymnastirio

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

Η υπόθεση είναι ανατριχιαστική καθώς παρακολουθούμε τον αδίστακτο πατέρα να κάνει βασανιστήρια στο 6χρονο παιδάκι…