52 βασίλισσες και ένας… πειρατής - βασιλιάς για το Καρναβάλι της Ξάνθης

Μπροστά σε ένα... παράξενο περιστατικό βρέθηκαν οι υπεύθυνοι στο Κέντρο Πολιτισμού του δήμου Ξάνθης, κατά την παραλαβή των αιτήσεων για την θέση της «βασίλισσας» στο καρναβάλι της Ξάνθης.

NewsRoom 26/01/2018 | 21:20

Εκτός από τις 52 νεαρές που κατέθεσαν αίτηση για της θέση βρέθηκε και μια αίτηση ενός... άνδρα. Μάλιστα ήταν αρκετά τυπικός καθώς επικοινώνησε και τηλεφωνικά με το Κέντρο Πολιτισμού για να επιβεβαιώσει ότι έλαβαν το mail του.

Στην αίτηση του μάλιστα αναφέρει ότι ο ίδιος θεωρεί ρατσιστικό να γίνεται πρόσκληση μόνο για Βασίλισσα του Καρναβαλιού και ο ίδιος προτείνει τον εαυτό του για τη θέση του Βασιλιά. 

Σύμφωνα με το xanthi2.gr, η διαδικασία των αιτήσεων ολοκληρώθηκε και την τελική απόφαση – ή τις τελικές αποφάσεις- θα λάβει η Οργανωτική Επιτροπή των Συλλόγων.

O ίδιος ο υποψήφιος επικοινώνησε με το Xanthi2.gr για να μοιραστεί στις σκέψεις του και να αποκαλύψει την ταυτότητά του.

Πρόκειται για μια πολύ γνωστή φυσιογνωμία της Θεσσαλονίκης, τον “Πειρατή” (κατά κόσμο Παναγιώτη Γεωργίου) που βρίσκεται κάτω από το Λευκό Πύργο και εμφανίζεται συχνά στα κοινωνικά δίκτυα.

Όπως σημειώνει έκανε την αίτηση γιατί θεωρεί ότι πρέπει και οι άντρες να έχουν την ευκαιρία να γίνουν βασιλιάδες του Καρναβαλιού και έχει ένα συγκεκριμένο σχέδιο στο μυαλό του. Όπως λέει, φαντάζεται τον εαυτό του σε ένα άρμα να μοιράζει το “θησαυρό” του πειρατή αλλά θα ήθελε να είναι για αρκετές μέρες στην πόλη και να προτείνει μια σειρά από δραστηριότητες που θα μπορούσε να κάνει για να προωθήσει το θεσμό. Μεταξύ άλλων να επισκεφτεί τα σχολεία, το Νοσοκομείο, ιδρύματα με παιδιά και πολλά άλλα μέρη και θα είναι στη διάθεσή όλων για να μεταφέρει το κλίμα του καρναβαλιού, όπου μπορεί.

Δημοφιλής στα Κοινωνικά Δίκτυα

Όπως λέει θα προκαλούσε μεγάλο θόρυβο καθώς είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στα κοινωνικά δίκτυα, υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες φωτογραφίες του αναρτημένες και έχει φίλους σε όλες τις γύρω χώρες που τον έχουν γνωρίσει ως τουρίστες.

Για τον εαυτό του αναφέρει: ότι είναι 51 ετών, καρκινοπαθής που έχει ιαθεί.” Καθώς είναι έμπορος και έχει οικονομική άνεση, μετά την περιπέτειά της υγείας του του αποφάσισε να γίνει εξωστρεφής, ως μια μορφή ψυχανάλυσης για τον ίδιο. Στην Ξάνθη ήρθε την περασμένη χρονιά, όχι ως πειρατής αλλά ως Αη Βασίλης, μοιράζοντας δώρα στα παιδιά της Παιδιατρικής Κλινικής καθώς οι παιδικές εκδηλώσεις είναι μια ενασχόλησή του.

Ο Παναγιώτης Γεωργίου ήταν ιδιαίτερα ευγενής στην επικοινωνία του και ελπίζει ότι τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής θα δουν με προσοχή την πρότασή του. 

To koutipandoras.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.