O φωτογράφος Agustín Nieto και η Anna Keville δημιουργούν ένα φαντασμαγορικό γαστρονομικό ταξίδι στην Ανατολική Ευρώπη, συνδυάζοντας τα τοπία, την κουλτούρα και την αίσθηση που αποπνέει η κάθε πρωτεύουσα με το φαγητό. Με φρέσκα υλικά που αποτελούνται από ξηρό ρύζι, ζυμαρικά, καλαμπόκι, ακατέργαστη ζάχαρη, αυγά, φρούτα και λαχανικά “ζωγραφίζουν” τις πόλεις μέσα στα πιάτα μας με υπέροχες λεπτομέρειες.
Σύμφωνα με τους δημιουργούς, “Κάθε πιάτο είχε και διαφορετικές προκλήσεις. Ο στόχος ήταν να μεταδοθεί η αίσθηση της ομίχλης μέσα στο φως της Πράγας, τα χρώματα του Βουκουρεστίου, ο ουρανός της Βαρσοβίας, η αίσθηση του νερού από το ποτάμι του Δούναβη στη Βουδαπέστη”.