Newsroom

Newsroom

Ημαθία: Συνελήφθη ο οδηγός που προκάλεσε το τροχαίο

Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο οδηγός που προκάλεσε το τραγικό τροχαίο δυστύχημα στην Ημαθία., σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης

1100 53c6668a 80e0 4fdc a3a3 9695b5042891

Συνελήφθη ο οδηγός του αυτοκινήτου που εγκατέλειψε τα θύματα μετά από το θανατηφόρο τροχαίο στο χωριό Παλαιόχωρα Ημαθίας σύμφωνα με το pliroforiodotis.gr. κάτι που μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνεται από την ΕΛ.ΑΣ.

Ο οδηγός του μαύρου ΙΧ, κινούμενος με ιλιγγιώδη ταχύτητα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, παρέσυρε την οικογένεια τραυματίζοντας θανάσιμα την 15χρονη. Η 11χρονη αδελφή της νοσηλεύεται διασωληνωμένη, με τους θεράποντες ιατρούς να βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό της και να παρακολουθούν την κλινική εικόνας της.

Ωστόσο, κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας της μητέρας της, καθώς φέρει τραύματα σε πολλά σημεία του σώματός της και έχει υποβληθεί σε δεύτερο χειρουργείο, μετά από αυτό στο ισχίο. Η μητέρα νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας..

Την ίδια ώρα αναμένεται να οριστεί πραγματογνώμονας για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος και θα πραγματοποιηθεί νεκροψία-νεκροτομή της 15χρονης.

Το τελευταίο «αντίο»

Το τελευταίο «αντίο» στο 15χρονο κορίτσι είπαν συγγενείς και φίλοι το απόγευμα του Σαββάτου. Τραγική φιγούρα ο πατέρας του παιδιού, ο οποίος κήδευσε το παιδί μόνος του, αφού η 12χρονη κόρη του αλλά και η 37χρονη σύζυγός του νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

παο finel

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

Ο μεγαλύτερος «άθλος» στη σύγχρονη ιστορία της Euroleague ολοκληρώθηκε και πλέον ο Παναθηναϊκός Aktor δίνει…

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

μηστο ευρω

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

Πολλά τα παράπονα των βουλευτών για συμπεριφορές κυβερνητικών αξιωματούχων στις συναντήσεις με Μητσοτάκη.