Φ. Κουβέλης: Να αποσυρθεί το νομοσχέδιο για τις λαϊκές αγορές

Να αποσυρθεί το νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης ζήτησε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης, μετά από τη συνάντησή του με…

laikes

Να αποσυρθεί το νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης ζήτησε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης, μετά από τη συνάντησή του με τους προέδρους των Ομοσπονδιών Παραγωγών και Πωλητών λαϊκών αγορών.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κουβέλης συναντήθηκε στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Παραγωγών Λαϊκών Αγορών, Π. Μόσχο και τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Πωλητών Λαϊκών Αγορών, Κ. Κακαράτζα. 

Μετά τη συνάντηση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, δήλωσε ότι απαιτείται να αποσυρθεί το νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης που αφορά τον κλάδο και να ξεκινήσει ένας ειλικρινής διάλογος με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Παράλληλα, οι παραγωγοί και επαγγελματίες πωλητές των λαϊκών αγορών συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στο νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης και σήμερα το πρωί διένειμαν δωρεάν τρόφιμα στα διόδια Αφιδνών.

Επιπλέον, αύριο Παρασκευή, ημέρα κατάθεσης του νομοσχεδίου στη Βουλή, διοργανώνουν διαδήλωση στο κέντρο της Αθήνας στις 10:30 με αφετηρία την πλατεία Κάνιγγος με στόχο “να κατακλύσουμε τους δρόμους γύρω από το κοινοβούλιο”, ενώ το Σάββατο οργανώνουν διανομή τροφίμων στον Περισσό στην οδό Σαλαμίνος.

 

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

3

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

Φαίνεται η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν χαμογελαστοί, χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει, στον αρχαιολογικό…

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

mixaloliakos

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

«Τεράστια πρόκληση για τα θύματα της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και τις οικογένειές τους,…